Șerban Negru, fondatorul Oncohelp, și Irina Petecel, fondatoare a Asociaţiei Oncologice „Părintele...

Șerban Negru, fondatorul Oncohelp, și Irina Petecel, fondatoare a Asociaţiei Oncologice „Părintele Arsenie Boca”, vin în această seară la PRESSALERT LIVE. Cum le poți adresa întrebări

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-473899721">

pressalert generice (1)

Doctorul Șerban Negru, fondatorul Asociației Oncohelp, și Irina Petecel, una dintre cele trei persoane care au câștigat lupta cu cancerul și au înființat Asociaţia Oncologică „Părintele Arsenie Boca”, vor fi prezenți în această seară, de la ora 20.00, în studioul HDV, la emisiunea PRESSALERT LIVE.

Vom discuta despre problemele cu care se confruntă bolnavii de cancer din vestul țării, despre hibele sistemului sanitar, dar și despre lucrurile pozitive pe care le fac cele două asociații dedicate sprijnirii celor care suferă de cancer.

Puteţi urmări emisiunea în direct pe www.pressalert.ro, de la ora 20.00, iar dacă aveți întrebări, puteţi lăsa un mesaj pe pagina de Facebook a PRESSALERT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.