Sorin Grindeanu, SUSŢINUT pentru a fi vicepreşedinte al PSD la nivel naţional....

Sorin Grindeanu, SUSŢINUT pentru a fi vicepreşedinte al PSD la nivel naţional. De ce nu ştie dacă va candida

0
DISTRIBUIȚI

sorin grindeanu (1)

Vot de încredere primit astăzi de preşedintele PSD Timiş, Sorin Grindeanu, care este susţinut de colegii săi pentru a candida pe un post de vicepreşedinte al PSD, la alegerile de duminică. Preşedintele executiv al PSD Timiş, Călin Dobra, a declarat că „la propunerea lui Francisc Boldea, primarul Lugojului, am adoptat o rezoluţie pentru susținerea pentru președintelui PSD Timiș, Sorin Grindeanu, la funcția de vicepreședinte la nivel național. Ținând cont că pe lângă această susținere a PSD Timiș avem susțineri venite pe mail din partea mai multor organizații județene din ţară, asta va demostra forța încă o dată forţa PSD Timiş”.

Preşedintele PSD Timiş, ministrul Comunicaţiilor, a declarat că „eu le mulțumesc colegilor din consiliul județean pentru susținerea pe care mi-o dau pentru data de 18 când în congresul național al partidului va fi ales noul Biroul Permanent Național.


Le-am cerut să mă lase câteva zile să decid din punct de vedere personal dacă voi face sau nu acest pas, pentru mine faptul că organizația Timiș și altele din țară mă susțin e o mulțumire personală, dar vă repet ceea ce le-am spus și colegilor mei, trebuie să analizez din punct de vedere personal până luni, marți sau miercuri dacă voi face acest pas”. Grindeanu a precizat că momentan nu poate decide dacă ar fi bine sau nu să se împartă între funcţia de şef al PSD Timiş, ministru şi cea de vicepreşedinte la nivel naţional. Cât despre noua echipă cu care va conduce Dragnea, Grindeanu a spus că „eu cred că trebuie să îi dăm președintelui Dragnea, dincolo de votul de duminică, opțiunea de a-şi face echipa, iar dacă dânsul va propune o echipă și asta le-am spus și colegilor din consiliul județean. Cred că e bine să susținem echipa pe care domnul Dragnea o va propune. Trebuie să îi dăm susținerea pentru echipă. Dacă nu va propune o echipă, fiecare judeţ în parte va transmite susținerile pe care le va da pentru cei care vor candida pentru funcțiile de vicepreședinți sau președinte executiv”. PSD Timiş va avea 62 de delegaţi la alegerile de duminică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.