Suspendare DRASTICĂ pentru un jucător de la Timișoara Saracens participant la Cupa...

Suspendare DRASTICĂ pentru un jucător de la Timișoara Saracens participant la Cupa Mondială. Ce a făcut și cât timp va lipsi de pe teren

0
DISTRIBUIȚI

1443968501455

Timișoara Saracens RCM nu va mai putea miza în 2015 pe un jucător important. Fijianul Manasa Saulo a fost suspendat zece săptămâni după ce l-a călcat intenționat pe galezul Luke Charteris la Cupa Mondială de rugby din Anglia.

Fiji a rămas fără victorie la Cupa Mondială după eșecul 13-23 cu Țara Galilor.


În acest meci internaționalul de la Timișoara Saracens, Manasa Saulo, a fost implicat într-un incident grav. Pilierul din Oceania l-a călcat pe cap pe Charteris. Din fericire adversarul nu s-a accidentat grav. Saulo putea primi o suspendare de 16 săptămâni pentru fapta sa. Totuși, în judecarea cazului s-a ținut cont că fijianul și-a recunoscut greșeala și nu are nici antecedente de acest gen.

Dacă Fiji nu va putea miza pe el în ultimul joc de la CM 2015, cel cu Uruguay, pentru Timișoara Saracens vestea e mai proastă. Saulo iese din calculele echipei pentru jocurile din SuperLigă și cupele europene pe care bănățenii le mai au de disputat în 2015. Suspendarea masivului pilier expiră în data de 16 ianuarie 2016.

Foto: Mike Hewitt / Getty Images

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.