Timişorenii aleargă, din nou, în scop caritabil pentru realizarea primului spital al...

Timişorenii aleargă, din nou, în scop caritabil pentru realizarea primului spital al copiilor bolnavi de cancer. Cum te poţi implica

0
DISTRIBUIȚI

the-boys1

Timişorenii sunt încurajaţi să aloce o oră din timpul lor liber pentru a face un pic de mişcare, dar şi o faptă bună. Astfel, sâmbătă, 10 octombrie, de la ora 10.00, oamenii cu suflet mare sunt aşteptaţi în Parcul Rozelor pentru a se implica în acţiunea „Alerg pentru Spitalul Copiilor la Timişoara„. Tot ce trebuie să facă cei interesaţi este să se prezinte la locul de start şi să doneze minim un leu pentru realizarea primului spital din România de oncologie şi hematologie pediatrică.

„Nu este vorba despre un concurs, ci despre o alergare simbolică, ce are ca scop strângerea de fonduri pentru spital, nu există limită de distanță sau de timp”, transmit organizatorii pe Facebook.


Participanţii pot alege între două trase: unul destinat celor care vor să alerge simbolic pentru a susţine cauza, de 800 metri, şi altul de aproximativ trei kilometri pentru alergătorii amatori/profesionişti sau practicanţi de alt sport, care doresc să îmbine plăcerea unei alergări cu posibilitatea de a strânge fonduri pentru spitalul copiilor.

Sâmbătă, românii vor alerga simultan în 17 oraşe din ţară pentru spitalul copiilor bolnavi de cancer. „Dorim să construim primul centru medical independent de oncologie si hematologie pediatrică din Romania. Pentru a indeplini acest vis avem nevoie de 80.000.000 lei. Spitalul va fi detinut şi operat de o fundatie, in Bucuresti. El va avea 50 de paturi, două săli de operaţie complet echipate, secţie de radioterapie si secţie de transplant medular”, transmit iniţiatorii acţiunii. Mai multe detalii legate de proiect sunt disponibile pe www.1leu.org.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.