Timișorenii sunt invitați să deseneze orașul. La ce atelier inedit puteți participa

Timișorenii sunt invitați să deseneze orașul. La ce atelier inedit puteți participa

0
DISTRIBUIȚI

Screen Shot 2015-10-09 at 13.26.13

Timișorenii sunt invitați, cu mic, cu mare, să deseneze orașul în care trăiesc. Fundația Culturală First a inițiat un demers inedit prin care le propune timișorenilor să descopere și să dea departe informații, istorii și povești despre orașul lor, prin desen. Reprezentanții fundației îi cheamă pe timișoreni să deseneze patrimoniul urbei.

„Prima întâlnire din cadrul proiectului Desenăm patrimoniul Timișoarei se desfășoară sâmbătă, 10 octombrie, între orele 10-13 și 15-18, în Bastionul Theresia (str.Martin Luther, nr.4) și poartă titlul Trei personaje în vizită la Castelul Huniazilor.


Cei prezenți vor avea parte de o întâlnire cu actori-povestitori ai istoriilor mai puțin cunoscute ale Castelului Huniazilor și, mai apoi, de câteva ceasuri dedicate reprezentării prin desen a uneia dintre cele mai reprezentative clădiri ale orașului de pe Bega”, transmit organizatorii ineditului demers.

Participarea copiilor este gratuită, iar materialele de lucru sunt asigurate de către organizatori. Desenele realizate  pot participa, cu acordul părinţilor, la un concurs naţional online. Cele mai frumoase dintre ele vor fi răsplătite cu premii.

Următoarea întâlnire, în cadrul aceluiași proiect are loc sâmbătă, 24 octombrie.

afis-Desenam-web

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.