Tragedia de la București ar putea amâna jocurile din Liga I. Ce...

Tragedia de la București ar putea amâna jocurile din Liga I. Ce spune Florin Marin, antrenorul lui ACS Poli, despre partida de la Botoșani UPDATE Sportul merge mai departe

0
DISTRIBUIȚI

acs-poli-fc-botosani-3

ACS Poli încă nu știe la această oră dacă va disputa luni partida de campionat de la Botoșani. Șefii din Liga I s-au întrunit azi pentru a lua în calcul amânarea jocurilor din etapa a XVI-a. Tehnicianul timișorenilor, Florin Marin, consideră că o astfel de decizie ar fi normală. Bănățenii au parte de un derby de clasament cu moldovenii, care au doar două puncte mai puțin decât ei.

”Nu am aflat nimic, e o mare tragedie ce s-a întâmplat. Cred că vor fi amânate jocurile, e normal după părerea mea. Așteptăm și noi decizia, cred că se va juca săptămâna viitoare, vedem când vom fi programați”, a declarat Florin Marin. Înainte de ora 13.00, conducătorii de Liga I se aflau la sediul LPF unde luau în discuție amânarea partidelor din această etapă, dar se așteaptă și decizia oficială a Guvernului care va decreta probabil trei zile de doliu național.


Dacă se amână timișorenii cred că jocul s-ar putea disputa marți, miercuri sau joi. ACS Poli va pleca în mod normal azi la Botoșani de la ora 17.00 cu trenul.

”E o deplasare destul de complicată. E un meci de șase puncte, cu o miză deosebită. Botoșaniul vine după două eșecuri, unul în campionat și unul în Cupă cu Viitorul, sunt montați foarte bine pentru acest joc”, spune Florin Marin. Tehnicianul lui ACS Poli consideră că succesul din Cupă cu Petrolul (2-1) i-a adus un plus la moral echipei sale. ”Contează pentru starea de spirit a jucătorilor victoria din Cupă. Important e că ne-am calificat. Și nu am ajuns la prelungiri sau penalty, e foarte bine pentru moral că suntem în fazele superioare… Normal că pregătim jocul să câștigăm, dar important e să nu pierdem. Orice echipă are puncte forte, puncte slabe”, a conchis Florin Marin.

ACS Poli nu poate miza în Moldova pe Zicu, Goga și Popovici, mai mult, Llorente e și el incert. În schimb, au revenit la antrenamentele obișnuite Bărbuț, Scutaru, Sarmov și Kirschstein.

În programarea inițială meciul FC Botoșani – ACS Poli Timișoara se dispută luni, de la ora 18.00, în runda a 16-a a Ligii I. În acest moment jocurile programate azi se disput, precum cele din alte ramuri sportive. De Lla ora 13.00 Timișoara Saracens evoluează cu ”U” Cluj pe teren propriu în SuperLiga de rugby.

UPDATE Guvernul a decretat trei zile de doliu național, însă la recomandarea Ministerului Sportului competițiile sportive vor continua conform programului inițial. La toate meciurile, jucătorii vor evolua cu banderole negre și va fi ținut un moment de reculegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.