Trei bisuri şi câteva piese în primă audiţie la concertul lui Alexandru...

Trei bisuri şi câteva piese în primă audiţie la concertul lui Alexandru Andrieş de la Timişoara GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-292405851">

andries (9)Concertul susţinut de Alexandru Andrieş sâmbătă seara pe scena Filarmonicii Banatul a avut parte de un succes deosebit, unde peste 500 de spectatori au avut parte de o seară magică. Concertul „Muzică de divorţ“ a cuprins o serie de piese de pe albumul cu acelaşi titlu, dar şi alte momente îndrăgite din vasta carieră a artistului. Alături de Alexandru Andrieş, pe scenă s-au aflat Ioana Mîntulescu, Berti Barbera şi Sorin Romanescu, iar încă de la primele acorduri, artistul a avut parte de o atmosferă de basm.

„Vă mulţumesc pentru faptul că sunteţi aici. Cel mai important lucru pentru un artist este acela când lumea vine şi plăteşte pentru bilete de intrare. Vă mulţumesc că faceţi asta“, a spus artistul. Un plus de şarm a fost adus de prestaţia celor trei artişti care au fost prezenţi alături de Andrieş. Sorin Romanescu a punctat spectacolul cu acorduri de chitară remarcabile, Berti Barbera a fost responsabil cu diverse elemente de percuţie şi acorduri de muzicuţă, iar Ioana Mîntulescu a avut şi ea un rol decisiv în construcţia acestei seri, care a fost savurată din plin de spectatori.

Alături de piesele cunoscute, Alexandru Andrieş a prezentat şi câteva piese în primă audiţie, una din ele fiind „Cartofi prăjiţi“. Evenimentul a avut parte de trei bisuri, exact ca şi acum un an, când în aceeaşi formulă, artiştii au fost prezenţi în aceeaşi locaţie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.