TUPEU Maşina de serviciu a primarului Nicolae Robu, parcată neregulamentar în centrul...

TUPEU Maşina de serviciu a primarului Nicolae Robu, parcată neregulamentar în centrul Timişoarei. Vezi explicația ridicolă a edilului-şef

13
DISTRIBUIȚI

parcare nicolae robu

Maşina de serviciu a lui Nicolae Robu a fost surprinsă, din nou, parcată neregulamentar. De data aceasta, Vasile, şoferul primarului Timişoarei, a lăsat limuzina în centrul oraşului chiar în faţa unui indicator de „Oprire interzisă”, scrie Tion, care a primit o fotografie de la un cititor în care apare parcat autoturismul cu numerele TM 01 PMT. Lângă limuzina primarului Timişoarei sunt parcate şi alte maşini, înainte de intrarea pe strada Enerico Carusso, din spatele magazinului Bega.

„Haideţi să fim serioşi, am fost pe şantier.


Am fost ieri (n.r. – luni) pe şantier, acolo e o zonă de şantier… Bine, din punctul ăsta de vedere înţeleg, numai că trebuiau date indicatoarele jos în timp ce este şantierul, că nu e o zonă de circulaţie acolo. Eu am păcătuit mergând pe şantier pe ploaie, pentru că ieri ploua puternic atunci când am fost eu pe şantier. Am fost să văd şi stadiul lucrărilor, şi ce s-a făcut pe Mercy cu ultima piatră primită din Italia, am vrut să văd cum iese, am fost să văd şi variantele de materiale care să fie folosite pentru tot ce este în partea centrală a Pieţei Unirii… m-am dus cu mostrele acolo, pe ploaie, că am stabilit o oră (…) Eram cu Vasile, acolo a oprit maşina şi mai departe am mers pe jos, cu umbrela, prin ploaie”, a declarat Nicolae Robu pentru Tion.

În trecut, maşina de serviciu a primarului Timişoarei a fost surprinsă parcată pe piste de biciclete sau în locuri interzise.

13 COMENTARII

  1. Tov.rrobu, dar pe josuuu nu puteati deplasa?? ca va laudati ca sunteti mare sportiv! V-ati fi aerisit si singurul neuron pe care il aveti in dotare si acela este cufundat in gel estompator! dar ce?? la bocsig te-ai deplasat doar cu mertanul?? ai uitat rrobulet de unde ai plecat?? de la ,,cocie cu cai si covirtir”!!!

    • bravoooooo, cea mai buna! parcarea e oricum goala, locuri sunt tot timpul, ca de cand s-a schimbat modul de taxare prefera toti (inclusiv primarul) sa se urce pe borduri sau in locuri interzise.
      bravo, super observatie

  2. Un articol de 2 bani . Nu e zi sa nu il atacati pe Robu , oare ce interese sunt la mijloc ? V-au racolat cei de la PSD in tabara lor ?? ca doar se apropie alegerile … oricum Robu e cel mai tare !!! Bravo domnule Robu !!!

  3. V-ati „stricat” si voi astia de la pressalert … toata ziua va legati de Robu poate poate mai scade cateva procente in sondaje . Robu e cel mai tare si daca o tine in ritmul asta mai castiga cel putin vreo 3 mandate la Primaria Timisoara . Bravo domnule Robu !!! Nu va lasati ! Stima si respect !

  4. la citiva metri era parcarea CU PLATA si cu LOCURI LIBERE de linga bega. ca a venit vorba, masina TM01PMT are abonament timpark sau taxa e valabila doar pt muritori?

  5. si daca ar avea abonament TIMPARK sau ar fi parcat masina in parcarea de la bega tot din banii nostri ar fi plati, ca e masina de serviciu, asa cum a platit si factura de mobil de 3000 de euro, ca a vb din Dubai de pe telefonul de serviciu.

  6. Personal, in zona respectiva, parchez vizavi, in parcarea cu plata. Ma gândesc ca daca noi putem plăti parcarea, poate si domnul primar. Desprea asta e vorba. Ce contează ca el, in timpul serviciului, s-a dus sa viziteze santierele, dar a ales sa parcheze ilegal. Si eu, tot in timpul serviciului, parchez cu plata! Cam asta e…

  7. fascinant sa vad atata prostie in orasul ala. ma refer desigur, la astia care il lauda pe robu. de ce il laudati? de ce ziceti ca e ‘cel mai tare’? sunteti constienti de faptul ca laudati un om care vede orasul ala ca pe propria cutie cu nisip? sunteti constienti de faptul ca propriul vostru primar parcheaza unde are chef, distruge ce are chef, schimba ce are chef, fara a tine seama de nimeni si nimic?
    sunteti constienti de faptul ca ridicati in slavi un taran parvenit care sufera de Complexul-dumnezeu? inca i se vede urma de traista pe umar, oameni buni. inca nu stie sa vorbeasca coerent. inca arunca cu precipitatii de fiecare data cand cineva ii spune ceva neplacut.
    robu e un copil mic, cu scutecul plin care face ce vrea in propria lui cutie cu nisip. arunca cu excremente in ochii timisorenilor si timisorenii il aplauda si ii spun ca e ‘cel mai tare’.
    poate va meritati soarta, in final. 🙂

    • Nu confundați, vă rog, aplaudacii de profesie, postacii năimiți de Robu să-l laude pe forumuri, cu toți timișorenii. Majoritatea lor s-au săturat de acest Lae Robu (Estompatul) până peste poate. A dovedit ce dezastre poate produce acest individ în 3 ani de mandat. Să sperăm că la anul viitor Robu se va duce acasă, să abereze acolo cât îi place. Robu este un exemplu perfect care justifică necesitatea unui control psihiatric pentru toți cei cărora li se încrdințează o asemenea funcție. Omul e bolnav la cap, are deja manifestări care țin de patologic.

  8. vorbim de municipiul care a pornit revolutia. vorbim de orasul care a spus ‘NU’ si a facut ceva in privinta asta. vorbim de municipiul care a pornit revolutia, pentru numele lui dumnezeu. in momentul in care robu a calcat stramb pentru prima oara, in calitate de primar, trebuia batut cu liniarul peste palme si trimis acasa. scurt si cuprinzator. vorbim de orasul care a pornit revolutia. timisoara e lenesa acum. timisoara nu mai e orasul care a pornit revolutia 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.