Un nou PAS GREȘIT pentru Ripensia Timișoara în Liga a IV-a. Roș-galbenii...

Un nou PAS GREȘIT pentru Ripensia Timișoara în Liga a IV-a. Roș-galbenii au emoții în lupta pentru primul loc

1
DISTRIBUIȚI

ripensia ineu (34)

FC Ripensia s-a împiedicat pentru a doua oară în zece runde în ”D-Timiș”. După eșecul cu ACS Poli II elevii lui Cosmin Stan au remizat azi pe teren propriu cu Orțișoara, scor 3-3. Roș-galbenii au urcat pe prima poziție în clasament, la egalitate cu Mașlocul, echipă care are însă un meci în minus.

Eliminați în Cupă de FC Viitorul, ripensiștii se concentrează pe lupta din campionat.


Îndeplinirea obiectivului, promovarea, s-a complicat însă pentru trupa din ”Ciarda Roșie”. Dacă ACS Poli II a cedat de două ori și a căzut pe locul 3, roș-galbenii par să se lupte cu Voința Mașloc pentru câștigarea D-ului.

Azi, Ripensia a irosit încă două puncte, în prologul rundei a 10-a, cu Cocoșul Orțișoara. Prima repriză a fost dominată clar de gazda din Ciarda. Mediop a deschis scorul după 21 de minute, dar Dumiter a egalat rapid după o gafă în apărarea timișoreană. În minutul 38 ”Ripi” a beneficiat de un penalty obținut de Briciu și transformat de Nanu, dar avea să fie 2-2 pe final de repriză după o nouă eroare. Făgețan, fostul atacant al lui ASU Poli, lobându-l pe Rădulescu. Repriza s-a încheiat cu golul senegalezului Mediop în poarta fostului coleg Carlaonț. Cocoșul a prins curaj pe parcurs și a marcat singurul gol al reprizei prin Vițan dintr-un penalty contestat de amfitrioni.

Ripensia adună 25 de puncte după semieșecul de azi, tot atâtea câte are și Voința Mașloc. Cea din urmă va juca însă mâine pe teren propriu cu Progresul Gătaia și are șansa să se desprindă la trei lungimi pe prima poziție.

Ripensia Timișoara: Rădulescu – Popa, Zaluschi, Păscăleanu, Toma – Briciu, Ungureanu -Blănaru, Mediop,Nanu – Trifu. Au mai intrat: L. Luca, Herțanu, Mh. Stancu și Francescu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.