Un pedofil, ridicat de mascați din propriul apartament, chiar când se pregătea...

Un pedofil, ridicat de mascați din propriul apartament, chiar când se pregătea să abuzeze un copil UPDATE Cine este și cum opera infractorul

0
DISTRIBUIȚI

perchezitii mascati traficanti (2) mod

Un bărbat de 34 de ani a fost reținut de polițiști în flagrant când se pregătea să între în apartamentul sau însoțit de către un minor. Polițiștii îl urmăreau de ceva vreme pe individ astfel că au așteptat momentul în care a racolat o victimă și se pregătea să o abuzeze, scrie resita.ro. ”Cel în cauza este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de trafic de minori, act sexual cu un minor și corupție sexuală, fapte săvârșite prin profitarea de starea de vulnerabilitate a minorilor.


Bărbatul a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Caraș-Severin pentru cercet.”, au anunțat polițiștii, pentru aceeași sursă. Individul își racola victimele prin intermediul unei rețele de socializarea astfel că oamenii legii încearcă acum să afle câte victime a făcut reșițeanul.

UPDATE Conform DIICOT, „inculpatul Radu Costel a racolat prin intermediul sistemelor informatice (jocuri online, reţele de socializare) şi a primit în uscatoria blocului în care locuieşte, minori de sex masculin,cu vârste cuprinse între 12-14 ani, pe care i-a exploatat prin obligarea la acte sexuale, profitând de starea de vulnerabilitate a acestora. Totodată, din probele administrate în cauză, a rezultat că inculpatul l-a ameninţat pe  unul dintre minori că va dezvălui mai multor persoane, cât şi mamei sale, relaţia dintre cei doi, în scopul de a-l determina să întreţină în continuare acte sexuale cu acesta. La data de 12.10.2015, inculpatul a fost surprins în flagrant în timp  ce se pregatea sa intre in locuinţa sa cu una dintre victime. Facem precizarea că  inculpatul a fost condamnat anterior la patru ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de acte sexuale cu minori, fiind eliberat la data de 13.05.2014, având de executat un rest de 381 de zile. Inculpatul urmează să fie prezentat Tribunalului Caraş-Severin cu propunere de arestare preventivă”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.