Un timișorean va merge la finala Champions League 2016 de la Milano,...

Un timișorean va merge la finala Champions League 2016 de la Milano, după ce a câștigat la concursul Gazprom

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-869074526">

Castigatori_17.10.2015

Gazprom Petrol Stations a finalizat promoția ”Gazprom îți oferă premii de campion”, iar cei 13 câștigătorii au intrat în posesia premiilor. Dintre cei trei mari câștigători, unul este din Timișoara, iar doi dintre cei care vor primi abonamentele de combustibil pentru un an au domiciliul în județul Bihor.
Astfel, Dumitru Mihu, Ionela Molnar și timișoreanul Angelco Selac vor merge la Finala Champions League 2016 de la Milano, în timp ce Nicolae Stan, Nicolae Iorgulan, Doru Stoia, Petru Stefancsik (Bihor), Valentina Dume (Bihor), Constantin Mihăilă, Valentin Ricean, Marius Iuhos, Liviu Iancu și Ioan Dancu vor profita la maxim de abonamentul de 1 an la carburant cu care pot alimenta gratuit în stațiile Gazprom în limita valorii de 6.000 de lei.

Campania ”Gazprom îți oferă premii de campion” a avut loc în perioada 1 iulie – 31 august 2015 în stațiile de distribuție carburanți din rețeaua Gazprom Petrol Stations.

Clienții Gazprom Petrol Stations care au alimentat de 3 ori cu minim 20 litri de carburant în timpul perioadei promoționale au avut șansa de a câștiga prin tragere la sorți unul dintre cele trei bilete la Finala Champions League 2016 sau unul dintre cele zece abonamente de 1 an la carburant puse în joc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.