Una dintre companiile de top la nivel mondial caută angajați la Timișoara....

Una dintre companiile de top la nivel mondial caută angajați la Timișoara. Ce condiții trebuie să îndepliniți

0
DISTRIBUIȚI

Razvan Pătrunoiu, Country Managing Director, Accenture in Romania (s)

Accenture, unul dintre liderii mondiali în consultanță în management, servicii tehnologice și outsourcing, își extinde operațiunile din Timișoara și în domeniul dezvoltării software.


Compania oferă astfel oportunități de carieră pentru peste 30 de ingineri software și testeri în tehnologiile .NET, Java sau SAP până la sfârșitul anului.

Biroul din Timișoara, care numără peste 400 de angajați, a fost deschis în aprilie 2014, furnizând până în prezent numai servicii de externalizare a proceselor de afaceri (BPO). „Prin extinderea activității de dezvoltare software și în Timisoara, Accenture își sporește capacitatea de a oferi clienților din toată lumea servicii și soluții IT de ultimă generație în diverse domenii, precum transport feroviar, industria auto, echipamente și automatizări industriale. Noii angajați vor fi implicați în dezvoltarea și personalizarea soluțiilor embedded, sistemelor de control, Product Lifecycle Management și Manufacturing Execution Systems”, a declarat Răzvan Pătrunoiu, Country Manging Director al Accenture în Romania.

Pentru noua echipă sunt vizați programatori în limbajele .NET, Java sau SAP, vorbitori de limbă engleză. În ceea ce privește nivelul de experiență, vor fi recrutați atât specialiști, cât și persoane aflate la începutul carierei. Ei vor activa într-un mediu ce stimulează creativitatea și inovarea și care asigură o dezvoltare profesională și personală pe termen lung, alături de o echipă energică și dinamică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.