Veste TERIBILĂ pentru jucătorii lui ACS Poli, înainte de partida cu Steaua....

Veste TERIBILĂ pentru jucătorii lui ACS Poli, înainte de partida cu Steaua. Ce spune managerul echipei despre situația dezastruoasă

1
DISTRIBUIȚI

daniel stanciu

Veste teribilă pentru echipa alb-violetă. Azi joacă cu Steaua, însă mai devreme vor afla că nu le intră salariile. Aceasta este a doua lună în care, în data de 15, jucătorii de la ACS Poli Timișoara nu își încasează salariile, arată managerul echipei, Daniel Stanciu.

Astăzi se împlinește a doua lună în care fotbaliștii de la ACS Poli Timișoara nu își încasează salariile. ”Azi jucăm cu Steaua, iar echipa nu își va lua salariile, a doua lună deja.


Eu încă sper că situația se va rezolva. Speranța moare ultima”, a declarat Daniel Stanciu, managerul echipei ACS Poli Timișoara. Potrivit acestuia, salariile jucătorilor variază, în funcție de performanță, între 1000 și 5000 de euro, sume pentru care clubul plătește 64% din valoarea lor, impozite și taxe către stat. clubul timișorean e printre puținele din Liga I care își plătește jucătorii pe contracte de muncă. Este cunoscut faptul că clubul nu a reușit să atragă un investitor potent, care să rezolve problemele financiare ale echipei, iar 80% din bugetul încasat este folosit ca și cheltuieli cu salariile jucătorilor și staff-ului. de mai bine de trei luni ACS Poli Timișoara nu a mai încasat niciun leu de la Primărie, după ce Curtea de Conturi a stabilit, în urma unui control, că finanțarea era ilegală.

”Noi ne punem toate speranțele în votul Consiliului Local de vineri, când se va stabili o nouă formulă de finanțare a echipei. Dacă cumva propunerea nu trece, ne temem de ce e mai rău, chiar dacă, până acum, autoritățile ne-au promis că va fi totul ok. Dacă nu se votează și nu mai primim bani, riscăm să nu mai putem merge în competiții, ne blocăm activitatea”, a mai declarat managerul echipei.

1 COMENTARIU

  1. Dute la Robu sati dea bani de salari ca el se credea Becali din cauza lui na luat nimeni echipa ,, pentru ce sa vina sa ai tu cu sleata ta din conducere si din teren cei pe care iai adus cu salari imense si sunt mai slabi ca Tineri nostri de la echipa a 2 a ,, esti un Dobitoc Mapetule …

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.