ACS Poli muncește pentru cel puțin un punct de Ziua Națională. Pe...

ACS Poli muncește pentru cel puțin un punct de Ziua Națională. Pe cine nu se va putea baza Florin Marin în Bănie

0
DISTRIBUIȚI

acs poli tg (13)

Fotbalul nu ia pauză de 1 Decembrie iar timișorenii nu au avut prea mult timp să se bucure de succesul cu ASA Tg. Mureș. ACS Poli joacă mâine pe terenul greu al lui CS U Craiova, echipă care vine după un eșec dur la Ovidiu, dar care e aproape de zona play-off-ului. Tehnicianul Florin Marin va fi obligat încă o dată să-și modifice prima echipă din cauza accidentărilor.

Oltenii au suferit la rândul lor o corecție dură în deplasare la Viitorul. ”Va fi un meci greu, Craiova e o echipă bună, au șanse la play-off. Vin după o înfrangere grea, la Viitorul, unde au avut jucatori importanți absenți. Vor reintra la meciul cu noi. Se vor monta foarte bine pentru joc. Nu doar datorită faptului ca pot să tragă la play-off. Craiova e o echipă care a arătat foarte bine. Precum în jocul cu Dinamo de pe teren propriu, s-au impus clar”, a declarat Florin Marin.

Antrenorul lui ACS Poli a evidențiat că CSU Craiova se va baza pe jucătorii reveniți din suspendare, Vătăjelu, Nuno Rocha și Popov.


În schimb, Emil Săndoi nu va conta pe Thaer Bawab, suspendat după ce a lovit intenționat un adversar la jocul de la Ovidiu. ”Bawab e un jucător important pentru ei, a avut evoluții foarte bune, în unele jocuri a făcut diferența. E un avantaj pentru noi că lipsește… Ivan e un jucător foarte periculos. A fost chemat și la națională”, a precizat Marin.

În ceea ce privește formația bănățeană, Florin Marin are din nou dureri de cap: Scutaru și Elek sunt incerți iar Goga și Neagu nu vor putea fi recuperați și nu vor face parte din lot. Revin după suspendare Belu și Curtean. ”Nu e ușor, venim după un joc împotriva unei echipe puternice, am vrut să-i recuperez fizic în primul rând”, a adăugat antrenorul lui ACS Poli.

Experimentatul tehnician nu are nicio problemă legată de faptul că echipa sa va evolua într-o zi de sărbătoare. ”E o zi mai specială, normal, dar fotbalul se joacă și în alte zile, în care sunt sărbători. Normal nu ar trebui să existe probleme din acest punct de vedere. Ne gândim să scoatem maximum. Pregătim jocul, dar ne multumim cu un punct. Trebuie să nu ne pierdem concentrarea… Terenul e greu pentru ambele echipe. Craiova are un avantaj că a mai jucat pe el și e obișnuit cu el”, a mai spus Marin legat de condițiile grele de pe Extensiv.

Partida CS U Craiova – ACS Poli Timișoara se dispută mâine, de la ora 14.00 (Digi, Dolce, Look), în etapa a XX-a a Ligii I. Oltenii sunt la un punct de ultimul loc de play-off, locul 6, ocupat chiar de victima bănățenilor din runda precedentă, ASA (27 puncte). Bănățenii au strâns 19 puncte până acum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.