BC Timișoara ar putea fi lipsită de cel mai bun jucător și...

BC Timișoara ar putea fi lipsită de cel mai bun jucător și în meciul cu Energia Târgu Jiu. Ce spune Milorad Perovic despre duelul cu gorjenii

0
DISTRIBUIȚI

bct medias (7)

”Leii din Banat” revin acasă după eșecul suferit pe terenul lui Dinamo. BC Timișoara are parte de un nou duel dificil în Liga Națională, va da piept cu Energia Târgu Jiu, formație care evoluează în FIBA Europe Cup. Principala problemă din lotul actual pregătit de Milorad Perovic e starea medicală a lui Vujadin Subotic, jucător care s-ar putea să nu fie apt nici pentru duelul de sâmbătă.

Subotic s-a accidentat la antrenamente după meciul excelent de debut, împotriva Mediașului, și nu s-a pregătit până azi, după ce a a ratat partida de la București. ”Ne lipsește în continuare probabil cel mai bun jucător din meciul cu Mediaș. Nu s-a antrenat deloc în această săptămână, încercăm să-l recuperăm.


De azi se va putea antrena conform doctorilor”, a spus antrenorul ”leilor”, Milorad Perovic, despre starea muntenegreanului.

Energia vine în Banat după un eșec în Kosovo, 62-66, pe terenul lui Sigal Pristhina. Cu toate acestea oltenii au rămas lideri în Grupa K din FIBA Europe Cup, competiție la care alb-violeții au renunțat din cauza problemelor financiare. ”E o echipă excelentă, cu cinci americani și un sârb, care joacă foarte bine și în Europa. Ne așteaptă un meci foarte dificil, cu un adversar dificil, dar sperăm la maximum dacă jucăm bine. Noi avem probleme  ca echipă… Au fost numai 15 zile petrecute împreună, dar se vede o creștere în nivelul jocului, dar mai avem mult de lucrat până la startul play-off-ului. Până atunci trebuie să adunăm câteva victorii”, a precizat Milorad Perovic. Printre pericolele evidențiate în tabăra gorjeană se numără Troupe, Diggs și Mack.

Unul dintre tinerii care au ocazia să se remarce pentru BCT în acest sezon e Zoran Milencovici, autor a 9 puncte în ultimul duel, cel de pe terenul lui Dinamo. ”Sperăm la victorie, noi ne pregătm, sperăm să fim noi mai proaspeți ținând cont că au jucat în cupele europene. Categoric joc mai mult, sper să o fac cât mai bine. Suntem mai neexperimentați, neavând multe minute în sezoanele precedente, dar sperăm ca după acest campionat să putem ajuta mai mult echipa”, a punctat Zoran Milencovici.

Partida BC Timișoara – Energia Tg. Jiu se va disputa sâmbătă, de la ora 18.00 în runda a 9-a a Ligii Naționale. Intrarea în Sala ”Constantin Jude” va fi liberă după ce la jocurile precedente din acest sezon se intra și pe bază de bilet pe lângă abonamentul clasic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.