BC Timișoara înfruntă Mediașul cu încă un jucător nou. Un fundaș sârb...

BC Timișoara înfruntă Mediașul cu încă un jucător nou. Un fundaș sârb aflat într-o formă bună a fost achiziționat de alb-violeți

0
DISTRIBUIȚI

Dundjerski

”Leii din Banat” au investit în lot înainte de meciul care-i poate aduce primul succes în noua ediție de campionat. După startul de sezon cu probleme, BC Timișoara va aborda jocul cu Gaz Metan cu două nume noi. După Vujadin Subotic, transferat ieri, bănățenii vor miza și pe Slobodan Dunđerski.

Dunđerski (27 de ani) e un fundaș sârb care vine la BCT direct din ”Prva Liga”, acolo unde tocmai a făcut un meci foarte bun, ieri, pentru Mladost Zemun. În victoria cu 87-51 împotriva celor de la Spartak Subotica el a fost cel mai bun jucător de pe teren, cu un indice de eficiență de 25, în care a reușit 9 puncte, 9 pase decisive și șase recuperări.

Noua achiziție a îmbrăcat inclusiv maioul adversarului de sâmbătă al alb-violeților, Gaz Metan, în ediția 2012-13 a Ligii Naționale, ediție de campionat în care a luat cupa cu medieșenii.


În rest, Slobodan Dundjerski a trecut pe la formațiile Vizura, OKK Beograd, Vojvodina Srbijagas, FMP și Metalac Valjevo, toate din Serbia.

La meciul de acasă cu Gaz Metan de sâmbătă (ora 18) va debuta pe banca timișorenilor și noul ”principal”, Milorad Perovic.

10,5 puncte a fost media lui Dunderski în cele șase jocuri bifate în acest sezon la Mladost

Foto: abaliga.com/Metalac Farmakom/Foto studio Art

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.