Cel mai mare târg de mobilă din vestul țării are loc la...

Cel mai mare târg de mobilă din vestul țării are loc la Timișoara. Când se deschide și câte firme participă

0
DISTRIBUIȚI

expo mobila

Un eveniment de amploare, la care participă firme care s-au impus deja în industria mobilei din România, va fi găzduit, începând de mâine, la Centrul Regional de Afaceri din Timişoara. Este vorba de expoziţia naţională de mobilier ExpoMobila, prima ediţie organizată de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timişoara în colaborare cu Asociaţia Producătorilor de Mobilă din România.

Expoziţia, cu vânzare, reuneşte 25 de firme româneşti din Timişoara, Lugoj, Arad, Reşiţa şi alte oraşe ale ţării, care sunt deja cunoscute şi în străinătate şi apreciate pentru produsele lor. Organizatorii au ţinut să sublinieze că deşi numărul firmelor participante e mai mic decât la alte expoziţii cu acest profil organizate în anii trecuţi, care au fost integrate în alte târguri, de această dată s-a pus un accent deosebit pe calitatea produselor expuse şi pe bunul gust, asigurând publicul vizitator că oferta cuprinde o gamă foarte diversificată de mobilă funcţională şi deopotrivă estetică, care acoperă toate necesităţile şi răspunde tuturor exigenţelor.

Au fost invitate, ca vizitatori, mai multe firme din Ungaria şi Serbia, pentru eventuale parteneriate de colaborare, având în vedere interesul care există pentru mobila românească peste hotare.


Vor participa, de asemenea, studenţi ai Facultăţii de Arhitectură şi Urbanism – secţia mobilier şi amenajări interioare, cu diverse proiecte, lucrări şi chiar piese de mobilier unicat realizate de ei.

În zilele expoziţiei se pot face achiziţii sau contractări, publicul vizitator beneficiind de preţuri speciale, cu un discount de 20 – 50% pe toată durata evenimentului, precum şi de consultanţă gratuită.

Expoziţia se deschide pentru public joi, 5 noiembrie, la ora 11.00 şi va putea fi vizitată până duminică, 8 noiembrie. Programul de vizitare este între orele 10.00 – 19.00, iar duminică între orele 10.00 – 18.00. „Fiecare expozant va prezenta cele mai interesante, utile şi totodată îndrăzneţe modele din producţia proprie, pentru apartament, garsonieră sau casă, mobilier clasic şi modern, de la dormitoare, sufragerii, camere de zi, saloane sau biblioteci până la camere de copii, bucătării, mobilier de curte sau terasă, pentru toate bugetele. Este un eveniment de amploare, cu nume consacrate pe piaţa de producători, pe care publicul nu are ocazia să-l vadă prea des”, sunt asigurările date de organizatori.

UPDATE În cursul zilei de vineri, expoziţia va fi vizitată de o delegaţie de afaceri a Camerei de Comerţ Regionale Kraljevo din Serbia iar între orele 10.00 şi 13.00, în sala Timiş a Centrului Regional de Afaceri, se va derula un parteneriat de afaceri România-Serbia. Delegaţia oamenilor de afaceri di Republica Serbiaeste alcătuită din reprezentanţi ai unor companii din turism, construcţii şi comerţ, interesaţi de o colaborare de lungă durată cu parteneri din judeţul Timiş.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.