Centru de excelenţă pentru elevii buni la matematică, la o şcoală din...

Centru de excelenţă pentru elevii buni la matematică, la o şcoală din Timişoara. Cum pot fi înscrişi copiii

0
DISTRIBUIȚI

matematica

Cei mai buni elevi de clasa a IV-a la Matematică din şcolile din judeţul Timiş sunt aşteptaţi să se înscrie în cadrul unui proiect inedit. Astfel, reprezentanţii Colegiului Naţional „C. D. Loga” din Timişoara anunţă că s-a dat startul unei noi etape de selecţie a elevilor pentru participarea la activităţile proiectului „TM MATE Junior – Centrul de excelenţă în matematică”.

Înscrierile au loc până în data de 12 noiembrie, urmând ca în 14 noiembrie pasionaţii de matematică să fie aleşi după ce vor susţine un concurs de selecţie.


Elevii pot fi înscrişi pentru a participa la activităţile centrului de excelenţă în matematică de către învăţătorul lor sau de către părinţi.

„Proiectul TM MATE Junior, iniţiat şi organizat de Colegiul Naţional «C. D. Loga» din Timişoara împreună cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş, are ca obiectiv general promovarea ideilor de competiţie şi performanţă la disciplina matematică şi se adresează elevilor de clasa a IV-a cu aptitudini, înclinaţii şi interese deosebite pentru studiul matematicii”, transmit reprezentanţii unităţii de învăţământ. Mai multe informaţii despre acest centru de excelenţă se găsesc AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.