Chitaristul timişorean Toni Dijmărescu a lansat melodia instrumentală ”#goodbye” pentru ajutorarea victimelor...

Chitaristul timişorean Toni Dijmărescu a lansat melodia instrumentală ”#goodbye” pentru ajutorarea victimelor din clubul Colectiv VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

tonidijmarescu-640x480Muzicianul timişorean Toni Dijmărescu a lansat melodia “#goodbye”, ale cărei încasări vor fi donate Fundaţiei Estuar, contribuind în mod direct la ajutorarea victimelor tragediei produse în clubul Colectiv din Bucureşti. „Până acum am fost reţinut ori de câte ori mi s-a propus să mă implic în proiecte caritabile. Am considerat că sunt alţii care se pricep mai bine decât mine la asta, plus că nici nu deţin experienţa necesară pe care o cere o asemenea acţiune.Mentalitatea  mi s-a schimbat însă după ce am urmărit la TV transmisia evenimentelor  produse în clubul bucureştean Colectiv. Victime – morţi şi răniţi – au fost pe lângă formaţia Goodbye To Gravity (pe care o consider încă de la lansarea primului album ca fiind cea mai valoroasă trupă de Metal românească), şi aproape toţi cei care au fost să-i vadă live cu ocazia lansării noului lor album, “Mantras of War”. Printre ei se număra mulţi prieteni, oameni de presă cu care am colaborat (Alexandra Furnea, Nelu Brânduşan) şi muzicieni cu care am împărţit scena (Cătălin Scânteie, Bogdan Molesag). Sunt conştient că şi eu aş fi fost în acel club dacă m-aş fi aflat în ţară, pentru că îmi doream de mult să asist la un concert Goodbye To Gravity.


Îmi pare foarte rău că i-am ratat când au susţinut un concert în Germania acum câţiva ani. Motivul pentru care această piesă există, este pentru că aş vrea ca cei care sunt dispuşi să ajute, să primeasca ceva simbolic în schimbul donaţiei făcute, altceva în afara satisfacţiei că au făcut o faptă bună. Împreuna cu Universal Music Romania vom transfera toate câştigurile ce ne revin rezultate din vânzări Fundaţiei Estuar, cea care se îngrijeşte de cei rămaşi cu traume fizice şi sufleteşti în urma acestei tragedii. Chiar şi eu mi-o voi cumpăra de pe iTunes! Le mulţumesc colaboratorilor mei, Flavius Suciu pentru producţia muzicală care pune în evidenţă sentimentele pe care le-am avut când am compus piesa şi lui Ionuţ George Andrei (DHOPEdesign) pentru minunatul clip care abordează tema Cosmosului, care era şi tema preferată a trupei Goodbye To Gravity.”, a declarat muzicianul.  Piesa poate fi cumparata sau ascultata aici.

Dijmărescu a cântat în formaţii ca Crater, Necroticism sau Screaming Heads, cu care a participat la multe festivaluri din ţară. În decembrie 1996 a plecat în Germania şi de-a lungul anilor s-a întors constant. „Timișoara este orașul meu natal şi mă întorc întotdeauna cu mare bucurie cel puțin o dată pe an să îi simt pulsul. Am dat şi numeroase concerte în ultimii ani în Timişoara alături de Desant, Grigore Bujor Hariga, Arpi Kajtar, Mircea Bunea sau Horea Crişovan. Aştept cu nerăbdare să revin aici“, ne-a declarat el.. Toni Dijmarescu este endorser al firmei Grosmann Guitars si în prezent canta alaturi de rapperul MarkOne1 si chitaristul Flavius Suciu in trupa MarkOne1 & The Brothers. De-a lungul timpului a colaborat cu artisti romani si straini cum ar fi Desant, Narcisa Suciu, Liviu Hoisan (Tectonic), Rising Shadow, Rock ’n Ghena, PHF, Her Prayers Fail, Heilige Bruehder, Tankard si multi altii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.