Concert de lansare a albumului Eternal Return cu Byron: „Ne bucurăm foarte...

Concert de lansare a albumului Eternal Return cu Byron: „Ne bucurăm foarte tare să ajungem din nou la Timişoara, avem multe amintiri frumoase de aici“

0
DISTRIBUIȚI

byronFormaţia byron îşi va lansa noul album Eternal Return la Timişoara, cu ocazia unui concert extraordinar care va avea loc la The Note Pub, în data de 4 decembrie. Albumul Eternal Return, lansat prin Universal Music Romania, a fost înregistrat vara aceasta la studiourile Windmill Lane din Dublin, mixajul fiind făcut de Dan Georgescu şi trupa byron la Premium Artist Studios în Bucureşti.


Masterul a fost realizat la studiourile Abbey Road din Londra de către Frank Arkwright, ce a mai lucrat cu artişti precum Joy Division, New Order, Blur, Arcade Fire, Biffy Clyro şi alţii. Albumul este deja disponibil atât în format digital (download pe iTunes, Amazon mp3; streaming pe Deezer, Zonga, Spotify) cât şi fizic (CD audio în librăriile Cărtureşti, la comandă pe www.emag.ro şi www.getmusic.ro). De asemenea, albumul este disponibil şi în High Resolution Sound (24 bit / 96 kHz) pe Tidal, Qobuz şi highresaudio.com, ascultătorii putând astfel avea o experienţă mult superioară celei unui CD obişnuit. „Ne bucurăm foarte tare să ajungem din nou la Timişoara, avem multe amintiri frumoase de aici şi în special din The Note Pub. Abia aşteptăm să vă cântăm piesele noi şi să vă arătăm în sfârşit noul album, cu tot cu artwork-ul grozav făcut de 6fingers“, ne-a declarat Dan Byron, solistul trupei. Alături de el din formaţie mai fac parte 6fingers – clape, chitară, voce, Laszlo Demeter – bass şi Dan Georgescu – tobe. Formaţia a lansat anul trecut albumul „Melancolic“, ce cuprinde piesele de pe coloana sonoră a serialului original HBO „Rămâi cu mine”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.