Consilierul Radu Ţoancă a câştigat postul de inspector în Primăria Timişoara. Ce...

Consilierul Radu Ţoancă a câştigat postul de inspector în Primăria Timişoara. Ce se ascunde în spatele „găselniţei”

0
DISTRIBUIȚI

radu toanca la pressalert live (4)

Consilierul local PSD Radu Țoancă a reușit să câștige concursul pentru funcția de inspector la compartimentul Parcul Copiilor din cadrul Primăriei Timișoara, acest lucru fiind confirmat chiar de acesta la scurt timp după ce a ieșit de la proba orală. După examenul scris doar Țoancă și un alt candidat au ajuns la interviu. Cei respinși au făcut contestații, dar toate au fost respinse, acest lucru fiind afișat la ora 13. Asta în condițiile în care  proba orală a fost programată să înceapă la ora 12, 30.

„Am aplicat pentru un post în cadrul compartimentului Parcul Copiilor pentru a ajunge în postura de a avea statut de personal contractual în ideea de a mă implica pe viitor, tot în urma unui concurs, în structura noii direcţii a municipalităţii intitulată Sport Club Municipal.


De trei ani de zile m-am implicat în activitatea echipei de rugby, care traversează alături de cluburile de fotbal şi baschet, o perioadă destul de incertă, deşi a câştigat şase trofee în ultimii cinci ani. „Găselniţa”  cu acest statut de personal contractual era singura soluţie legală ca săptămâna viitoare să punem pe picioare acest club şi să salvăm rugby-ul, baschetul şi fotbalul, altminteri când s-ar fi scos în decembrie, ianuarie, posturile la concurs ar fi fost prea târziu”, a declarat Radu Ţoancă pentru PRESSALERT imediat după ce a ieşit de la interviu. Acesta a susţinut că a câştigat postul, dar că „nu a fost simplu. Nu am luat locul nimănui. Am învăţat. La examenul scris am fost ca oricare în sală, cu pixul, cu buletinul şi am scris o oră şi jumătate”.

Ţoancă a explicat că nu şi-a anunţat colegii din PSD despre planurile sale deoarece ” e ca într-o căsnicie. Nu mai vreau să candidez pentru un nou mandat. Nu am cui să dau socoteală pentru ce am decis pentru mine”. Acesta va renunţa la funcţia de consilier local.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.