Din eșec în eșec, BC Timișoara a cedat și la Pitești. ”Leii...

Din eșec în eșec, BC Timișoara a cedat și la Pitești. ”Leii din Banat” au dat coșgheterii partidei

0
DISTRIBUIȚI

bct mures (2)

”Leii din Banat” nu au reușit să obțină al doilea succes stagional nici în acest weekend. BC Timișoara a pierdut pe parchetul lui BCMU Pitești, scor 57-69, după ce, și în acest meci, a avut avantaj după primul sfert. Străinii Subotic și Smith s-au remarcat din tabăra alb-violetă, au fost coșgheterii jocului.

La fel ca în partidele precedente ”leii” au început destul de bine meciul și au câștigat primul sfert, cu 17-16.


Deși a avut la un moment dat două puncte avantaj BCT a cedat treptat, din nou o situație care se repetă. La pauză scorul era 32-24 pentru gazdele de la Pitești. Deși nu au pierdut la un scor drastic alb-violeții nu au părut să aibă șansa revenirii în joc în ultimele două pătrimi. Ambele cedate cu o diferență de două puncte: 16-18, 17-19.

În ciuda înfrângerii, cei mai buni marcatori ai partidei au fost de la BC Timișoara. Vujadin Subotic și Kentwan Smith marcând câte 19 puncte azi. În comparație, cel mai bun marcator al argeșenilor, Tauras Jogela, a pus ”doar” 14 puncte pe tabelă pentru BCMU. Dar Mladinovic, tot de la gazde, a fost cel mai eficient jucător: coeficient 24, realizând totodată 13 puncte și 13 recuperări în fața bănățenilor. ”Leii” au mai avut în total doar alți patru marcatori în Trivale: Jelenic (5 puncte), Dundjerski (4), Toth (3) și Djapa (7). BCT rămâne cu un singur succes și încheie turul pe 5 decembrie, cu o deplasare la Steaua.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.