DRAMĂ în familia unui mare sportiv bănățean: fiul său în vârstă de...

DRAMĂ în familia unui mare sportiv bănățean: fiul său în vârstă de doar 3 ani a murit. Cum s-a produs tragedia

0
DISTRIBUIȚI

lumanari aprinse

Unul dintre cei mai buni gimnaști pe care i-a dat România în ultimele decenii trece printr-o dramă de neimaginat. Mutat de aproape cinci ani în Qatar, unde a antrenat și lotul național de gimnastică, reșițeanul Răzvan Șelariu a rămas acolo și s-a stabilit la Doha.

Vineri, fiul său în vârstă de doar 3 ani, a murit după ce a fost lovit de o mașină chiar în fața casei în care locuiește familia.


Clubul la care sportivul reșițean a petrecut o bună parte a carierei, Dinamo București, a transmis un mesaj de condoleanțe în care a dezvăluit detaliile tragediei. „Condoleanțe, Răzvan Şelariu! Familia Dinamo este alături de Razvan Şelariu în momentele de imensă durere prin care trece. Fiul fostului gimnast medaliat cu bronz la JO 2004, Rareş Andrei, a fost lovit mortal de o maşină în faţa casei din Doha (Qatar), unde Răzvan profesa de câţiva ani, ca antrenor al lotului masculin de gimnastică. Suntem consternaţi şi plângem odată cu tine, Răzvan!”, spune mesajul clubului.

Familia Şelariu mai are o fetiţă, Sabrina, în vârstă de 7 ani.

Răzvan Dorin Şelariu, 32 de ani, a fost component al lotului olimpic al României, cucerind numeroase medalii europene, dar şi una olimpică de bronz cu echipa, la JO din 2004. În 2008, el a fost ales gimnastul anului în România, titlu pe care l-a împărţit cu Sandra Izbaşa.

După retragerea din activitatea de performanţă s-a îndreptat spre antrenorat, din 2010 pregătind lotul Qatarului, ţară în care s-a mutat cu familia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.