DRAMATIC CH Poli joacă în același film cu final nefericit. Timișorenii au...

DRAMATIC CH Poli joacă în același film cu final nefericit. Timișorenii au irosit cel puțin un punct și la Odorhei, în ultimul meci al turului

0
DISTRIBUIȚI

chikovani.ch_.poli_.pandurii

CH CSU Politehnica a cedat și în ultima etapă a turului Ligii Naționale. Handbaliștii alb-violeți au oferit iluzia victoriei în repriza secundă, când au revenit pe tabelă și au condus la patru goluri diferență formația din Odorheiu Secuiesc! Finalul a amintit însă de jocul cu Dinamo și alte partide în care psihicul are un rol, bănățenii au cedat din nou la limită, scor 25-26.

Timișorenii s-au deplasat la Odorhei în formulă completă după eșecul cu Dinamo. Pejovic s-a alăturat titularilor: Daskaloski – Chikovani, Fenici, Timofte, Grigoraș și Lasica. Dar, HC Odorhei, cu mai mult absențe, a început mai bine jocul. Elevii lui Vlad Caba au deschis scorul și au condus pe tot parcursul primei reprize. În minutul 17 se părea că forcing-ul gazdelor poate fi decisiv, era 10-6 în urma reușitei lui Kuzmanoszki. Pero Milosevic cere time out și Poli reușește apoi să se apropie la două goluri înainte de pauză: 16-14 după ”bomba” lui Grigoraș.

Partea secundă a început total diferit. Alb-violeții au recuperat rapid deficitul prin dubla lui Timofte și au trecut în avantaj: 17-16 după golul tânărului Leonard Ștefan.


Un plus și pentru linia porții, de unde Daskaloski a reușit să deturneze multe mingi. După o perioadă de echilibru CH Poli avea să meargă pentru prima dată și la +2, în minutul 42. Mai mult, Lasica și Timofte au dus scorul la 22-18.

Un nou final nebun pentru Poli

Urmează însă, aproape la fel de inexplicabil și momente de slăbiciune pentru oaspeți. Odorhei se apropie la un gol în șase minute, fără a mai încasa: 21-22 în minutul 50. Peste două minute Ojleszki își învinge conaționalul de la 7 metri și egalitatea e restabilită. Grigoraș rupe în minutul 52 seria neagră, gazdele revin tot din penalitate, apoi tot el înscrie: 24-23 pentru Poli. Scenariul se repetă. Demis Grigoraș, replică și acum apoi e contrat de frustratul Jokanovic, portarul nu e însă eliminat. În minutul 59 după golul lui Onyejekwe, Chikovani alunecă și acordă gazdelor șansa victoriei. Ghiță profită și face 26-25. Poli mai are o șansă dar o nouă ratare duce la același film trist, cu bănățenii cedând mereu în fața liniei de finish.

Gazdele egalează la puncte CSM-ul de pe 2. Odorhei a avut azi în portarul Jokanovic un înger păzitor, dar care trebuia eliminat pe final pentru intervenția la Grigoraș, el a mai adăugat două intervenții salvatoare precedentelor zece. Daskaloski a avut peste 15 mingi salvate în poarta lui Poli, nu a fost suficient. Timișorenii rămân pe 6 cu 21 de puncte. Pe 3 decembrie alb-violeții joacă la București cu CSM.

HC Odorhei: Onyejekwe 3 goluri, Ghiță 4, Bogunovic 5 (2 din 7 metri), Sipos 2, Kuzmanoszki 3, Markez 3 (1), Mihalcea 4 (2), Sas 1, Oljeszki 1 (1).

CH Poli Timișoara: Grigoraș 8, Timofte 8 (2), Fenici 4, Chikovani 3, L. Ștefan 1, Lasica 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.