Eforturi URIAŞE pentru salvarea victimelor incendiului din clubul Colectiv: trei aparate medicale...

Eforturi URIAŞE pentru salvarea victimelor incendiului din clubul Colectiv: trei aparate medicale trimise din Timişoara la Bucureşti. Despre ce este vorba

0
DISTRIBUIȚI

colectiv2

Medicii din spitalele din Bucureşti depun eforturi uriaşe în încercarea de a salva victimele incendiului din clubul Colectiv aflate în stare gravă. Vă reamintim că numărul deceselor a ajuns la 39, după ce şapte persoane şi-au pierdut viaţa în cursul zilei de astăzi, dintre care cinci în ţară şi două în Olanda, unde au fost transferate.

În încercarea de a le salva vieţile, medicii din capitală le-au cerut, din nou, sprijinul doctorilor de la Spitalul Judeţean Timişoara.


Astfel, astăzi, în jurul orei 14.00, trei echipamente medicale au fost trimise spre Bucureşti. „Spitalul Judeţean Timişoara a trimis către Bucureşti două aparate de epurare renală şi un plămân artificial, singurul pe care-l mai avea spitalul nostru. Aparatele medicale vor ajunge la spitalul Floreasca şi vor fi folosite pentru pacienţii victime ale incendiului din clubul Colectiv”, a anunţat Marius Craina, managerul Spitalului Judeţean Timişoara.

Potrivit directorului unităţii medicale, cei doi medici timişoreni de la Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă care au plecat, în urmă cu două zile, să monteze un plămân artificial unei tinere de nici 30 ani, care se afla în stare gravă, s-au întors la Timişoara. „Pacienta căreia i-a fost montat plămânul artificial este într-o stare bună. Cei doi medici sunt dispuşi să se întoarcă la Bucureşti, dacă li se va cere ajutorul”, a mai precizat Marius Craina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.