EXPLOZIV Avocata care se lăuda că poate corupe judecătorii timișoreni, încă un...

EXPLOZIV Avocata care se lăuda că poate corupe judecătorii timișoreni, încă un dosar penal. Cu ce sumă ENORMĂ și-a înșelat clienții

0
DISTRIBUIȚI

avocat elena ramona joldes 5

Avocata suspendată din Baroul București care se lăuda că are „pile” la președintele Judecătoriei Timișoara, care a fost reținută anul trecut și trimisă în judecată de DNA pentru trafic de influență, s-a mai ales cu un dosar penal, de această dată pentru comiterea infracțiunii de înșelăciune în formă continuată.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara au finalizat urmărirea penală şi au dispus trimiterea în judecată a inculpatei: Ramona Elena Joldeș, pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune în formă continuată.

În rechizitoriul întocmit în cauză, procurorii au reţinut următoarea situaţie de fapt: ”în perioada 30.10.2009-14.08.2013, inculpata Joldeş Ramona-Elena, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, a încasat de la persoana vătămată, în calitate de avocat (deşi era suspendată), mai multe sume de bani pentru promovarea unor acţiuni în justiţie şi pentru reprezentarea în cadrul unor procese civile, însă nu a îndeplinit nici un act în acest sens, inducând astfel în eroare persoana vătămată.


Prejudiciul cauzat persoanei vătămate prin fapta comisă este în valoare de 21.904,22 lei.

Dosarul a fost trimis, spre competentă soluţionare, Curţii de Apel Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.