Florin Marin: ”Puteam să mai marcăm”. Antrenorul lui ACS Poli, mulțumit de...

Florin Marin: ”Puteam să mai marcăm”. Antrenorul lui ACS Poli, mulțumit de succesul cu ASA, dar pesimist în privința play-off-ului

0
DISTRIBUIȚI

acs poli tg  (3)

ACS Poli a obținut împotriva lui ASA Tg. Mureș primul succes stagional după opt runde de secetă în Liga I. Antrenorul bănățenilor, Florin Marin, era mulțumit de victoria cu 2-0 de azi, prima la mai mult de un gol diferență în acest sezon, dar nu a devenit mai optimist în ceea ce privește accederea play-off-ului.

”Important e că am făcut un joc bun și am câștigat impotriva unei echipe foarte bune. A avut evoluții foarte bune. Are jucători cu experință, ASA e o echipă pragmatica. Victoria noastră a fost meritată. Puteam să mai și marcăm, i-am prins pe spații deschise, am suferit la pasa finală… E foarte greu, eram intr-o situație bună după jocul cu Steaua, dar am pierdut puncte importante, e foarte greu să ajungem în play-off”, a declarat Florin Marin.

Tehnicianul lui ACS Poli l-a lăudat pe Melinte, dar și pe colegii săi.


”Melinte e un jucător util echipei, a fost și fundaș central și mijlocas, e un jucător de caracte, un profesionist 100%. Sunt mulțumit de jocul echipei, au fost rezultate care nu au reflectat realitatea din teren, precum la Botoșani sau cu Dinamo”, a precizat Marin.

Timișorenii i-au pierdut azi pe Elek (lovit la gleznă) și Sutaru (la genunchi), nu se știe încă dacă cei doi vor rata jocul cu Craiova de marți. Vor reveni în schimb Belu și Curtean, care au fost suspendați.

”Timișoara a meritat victoria”

Antrenorul lui ASA, Cristiano Bergodi, nu a avut motive să conteste victoria gazdelor. Înainte de meci a apărut și vestea că mureșenii ar putea fi depunctați pentru nereguli financiare. ”Nu am făcut un meci foarte bun, dar am avut ocazii în cele 90 de minute. Ne-am adaptat foarte greu. Echipa nu s-a exprimat foarte bine. Timișoara a câștigat meritat. Sper să putem juca bine cu Steaua, miercuri. Faptul că trebuia să egalăm a împins jocul, dar am luat gol. Era distanță mare între compartimente… Nu cred că vestea cu depunctării ne-a afectat. Normal că e un lucru care sperăm că nu se va întâmpla. Nu știm ce s-a întâmplat trecut, ține de conducere, nu vreau să-mi dau cu părerea. Situația se complică un pic pentru play-off. Vedem ce face și Craiova, normal că ne uităm și la celelalte ehipe. CFR a pierdut și ea, e greu pentru toată lume. În Cupă va fi un alt meci”, a spus Cristiano Bergodi.

ASA a rămas cu 27 de puncte în Liga I. ACS Poli a rămas pe locul 10 cu 19 pucte. A fost doar al patrulea succes stagional al bănățenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.