Informatica Timișoara suferă pe terenul Devei primul eșec oficial, la un scor...

Informatica Timișoara suferă pe terenul Devei primul eșec oficial, la un scor USTURĂTOR. Cum s-a schimbat ierarhia după derby-ul vestic

0
DISTRIBUIȚI

info tgm (28)

CS Informatica Timișoara a pierdut momentan șefia Ligii I la futsal după prima înfrângere oficială înregistrată de la formarea clubului. Bănățenii au fost depășiți la Deva de către Autobergamo, fără drept de apel, scor 5-1 (2-0), în duelul orgoliilor în care au fost implicați mai mulți foști colegi.

Lupu și compania nu au reușit să-și învingă fosta echipă. Meciul de la Deva a început cu formația gazdă mai periculoasă. În minutul 5 Florin Ignat, antrenorul-jucător al gazdelor trimitea primul semnal mai periculos pentru oaspeți. Scorul a fost deschis peste două minute, când moldoveanul Obadă a driblat în apărarea timișoreană inclusiv portarul Iancu și a trimis sub bară pentru 1-0.


La acest scor Informatica a atacat mai hotărât prin același Robert Lupu și Novoselac, dar cel din urmă a greșit în minutul 14, iar Ignat a profitat și a reușit să finalizeze atacul cu golul de 2-0. Ambele echipe au mai avut ocazii înainte de pauză.

Și în partea secundă Autobergamo a avut în start mai multe faze periculoase. Minutul 31 a fost unul foarte important în economia jocului. Al-Ioani nu poate trimite decât în bară din lateral, la pasa lui Janjic. Peste un minut gazdele se desprind la 3-0. Același Ignat a trimis în poarta părăsită de Iancu pentru ca Lupu să aducă un plus ofensiv, însă tot el a greșit pasa care a dus la gol. Stategia părea să dea și roade, Janjic reducând din diferență simplu peste alte 60 de secunde. Gazdele aveau însă să profite din nou în minutul 34 de poarta goală, Obadă a recuperat și a trimis cu latul. Tactica cu două tăișuri s-a dovedit mai păguboasă decât ajutătoare, la fel cum nu a funcționat nici pentru Tg. Mureș la Timișoara. În fine, cireașa de pe tort a pus-o fratele lui Robert, Cristian Matei, care a trimis elegant pe lâgnă Iancu și pentru 5-1 final.

În urma acestui eșec Autobergamo Deva egalează la puncte Informatica (24 pt.) dar trece pe primu loc grație golaverajului superior, noul club timișorean cade pe 2 în Liga I. Tg. Mureș e pe 3, tot cu 24 de puncte, dar cu un meci în plus în urma victoriei de la Tg. Seciuesc.

Autobergamo Deva: Tonița – Fl. Ignat, Obadă, Cr. Matei, Manya, Tacot, Pânzaru.

CS Informatica Timișoara: Iancu – Janjic, Lupu, R. Matei, Al-Ioani, Novoselac, Rakic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.