Întâlnire de ”gradul 3” în ACS Poli – Dinamo. Ce spune Mircea...

Întâlnire de ”gradul 3” în ACS Poli – Dinamo. Ce spune Mircea Rednic despre Ianis Zicu și meciul de la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

rotariu

ACS Poli are parte de un meci interesant din mai multe puncte de vedere în această seară. Pe lângă faptul că timișorenii vor întâlni Dinamo pe teren, familia Rotariu va fi împărțită la acest duel. Iosif îl întâlnește pe nepotul său, Dorin, din postura de adversar. ”Câinii” sunt deciși să se impună pe Bega deși nu se prezintă în formulă completă.

Dinamoviștii se prezintă în Banat după un eșec dur și cu o garnitură în continuă schimbare. ”Ținând cont de obiectivul pe care îl avem, de a intra în play-off, meciurile pe care le avem de disputat până la finalul sezonului sunt foarte importante pentru noi. Suntem obligaţi să mergem la victorie la Timişoara. Mai sunt meciuri de jucat şi sunt sigur că ne vom realiza acest obiectiv”, a declarat Mircea Rednic, antrenorul alb-roșiilor.

Tehnicianul lui Dinamo îl știe bine pe Zicu, jucător așteptat să revină la timișoreni. ”Ianis Zicu este un jucător foarte bun, eu am lucrat cu el, este un fotbalist care poate face diferenţa.


Nu ştiu cum e din punct de vedere fizic acum, dar pe mine mă interesează şi mă preocupă doar jocul nostru. Pentru meciul de mâine avem două probleme: Mevlja este suspendat şi Şerban s-a accidentat. Iar Popescu, Feussi şi Ghomsi nu fac parte din lot pentru acest meci. Nu sunt pedepsiţi, dar e o rotaţie, trebuie să le dau şansa şi altora să joace. Anton revine după suspendare, şi Rotariu la fel. Trebuie să ne revenim, să învăţăm din greşeli. În privinţa căpitanului am decis să-l aleagă ei, jucătorii. Și a ieşit Matei, al doilea Vojnovic şi Anton al treilea. Alegerea a fost a lor”, a mai spus Mircea Rednic.

Unchi vs. nepot

Jocul de azi va fi interesant și din perspectiva familiei Rotariu. Antrenorul secund al lui ACS Poli, Iosif, a evitat să discute în această săptămână cu fiul lui Ilie, fratelui său. ”În primul rând vreau să câștige echipa mea, Poli Timișoara, nu se pune problema de altceva. N-am vorbit deloc în această săptămână cu Dorin. Doar cu tatăl său. Tocmai pentru că nu am vrut să creez speculații”, a explicat Iosif Rotariu.

Fostul internațional știe foarte bine ce poate în teren nepotul său, cu care a fost de multe ori comparat. ”E un jucător plin de calități, cred că are cele mai multe goluri dintre jucătorii tineri din Liga I. E un pericol și ne-am luat măsuri. Mi-ar fi plăcut să ne întâlnim în teren, să joc și eu”, a conchis Roti senior.

Partida ACS Poli – Dinamo se dispută în această seară, de la ora 20.30, pe Stadionul ”Dan Păltinișanu”.

Foto: prosport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.