Medicul de la Clinica de Cardiologie prins în flagrant în timp ce...

Medicul de la Clinica de Cardiologie prins în flagrant în timp ce primea MITĂ, în fața judecătorilor. Ce solicită procurorii

0
DISTRIBUIȚI

spaga doctor

Medicul Caius Glad Streian de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara a fost reținut, noaptea trecută, după ce a fost prins în flagrant de luare de mită. Procurorii parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara au anunțat, miercuri, că acesta va fi prezentat în decursul zilei cu propunere de arestare preventivă.

”În continuarea cercetărilor în cauza penală având ca obiect săvârşirea infracţiunii de luare de mită de către inculpatul Caius Glad Streian, medic în cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare Timişoara, procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara au dispus, la data de 10.11.2015, reţinerea acestuia pe o perioadă de 24 ore.


În cursul zilei de 11.11.2015, inculpatul urmează a fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiş cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile”, au transmis reprezentanții Parchetului.

Conform anchetatorilor, medicul a primit șpagă inițial 1000 de lei ca să opereze o persoană de inimă, apoi a solicitat încă 5.000 de lei unei rude a acesteia, motivând că intervenția e complicată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.