Minori prinși de jandarmi în timp ce încercau să vândă o bicicletă...

Minori prinși de jandarmi în timp ce încercau să vândă o bicicletă furată. Ce sumă derizorie cereau pe ea

0
DISTRIBUIȚI

POZA BICICLETA FURATA

Doi adolescenți care au furat o bicicletă au fost prinși de jandarmi chiar când încercau să o vândă. Cei doi puști, de 15, respectiv 13 ani, cereau pe vehicul 50 de lei. „Cei doi au fost depistaţi pe raza Pieţei Badea Cârţan, din municipiul Timişoara încercând să vândă o bicicletă contra sumei de 50 lei.


Luaţi la întrebări despre provenienţa acesteia, cei doi au recunoscut că au sustras-o dintr-un imobil aflat pe strada Constantin cel Mare din municipiul Timişoara după ce au deschis uşa de la intrare cu o cheie pe care au găsit-o în cutia poştală”, arată Cristian Marc, de la Inspectoratul de Jandarmi Județean Timiș.

În urma verificărilor s-a constatat că cei doi se numesc R.I. în vârstă de 15 ani respectiv Z.M. în vârstă de 13 ani, domiciliaţi fără forme legale pe raza municipiului Timişoara.

Având în vedere că fapta comisă constituie infracţiune, jandarmii au întocmit acte de constatare privind săvârşirea infracţiunii de furt calificat, acestea fiind predate organelor de urmărire penală pentru continuarea cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.