Mutarea Clinicii de Dermatologie pe strada Daliei, pe ultima sută de metri....

Mutarea Clinicii de Dermatologie pe strada Daliei, pe ultima sută de metri. De când își va deschide oficial porțile noul spațiu

0
DISTRIBUIȚI

salon clinica de chirurgie vasculara

Mutarea integrală a Clinicii de Dermatologie de pe strada Mărăşeşti în Complexul Stundenţesc, mai exact în noua locaţie amenajată în fostul cămin al Univeristăţii Tibiscus, este pe ultima sută de metri. Edilul-şef al urbei de pe Bega, Nicolae Robu, a tăiat panglica noului sediu în urmă cu mai bine de o lună de zile, prilej cu care s-a lăudat că prin reabilitarea spaţiului a relansat construcţia de spitale în România.

„Sunt convins că tuturor ne va plăcea ceea ce vom vedea şi sunt convins că cei ce lucrează în Clinica de Dermatologie şi pacienţii vor fi încântaţi.


(…) Vreau să mai adaug că am venit complementar cu investiţia făcută în reabilitarea acestei clădiri şi cu o investiţie de 400.000 de euro, tot de la bugetul local, pentru dotarea tehnică de specialitate a acestei clinici. Nu știu câte clinici de dermatologie din România beneficiază de asemenea dotări şi în ceea ce priveşte spaţiul, dar şi în ceea ce priveşte doatrea tehnică, dotare ce nu poate fi văzută aici pentru că abia au început să vină primele echipamente. A fost un proiect distinct cu licitaţie proprie, cu grafic de executare distinct de ceea ce se întâmplă aici”, declara primarul Nicolae Robu la inaugurarea spaţiului.
Lucrarea a fost realizată de firma Eurowindow şi a costat circa nouă milioane de lei, iar pregătirile pentru ca activitatea medicilor să fie mutată aici sunt aproape de final. “De ieri a început mutarea Policlinicii 3 şi de joi va funcţiona în noua clădire. La sfârşitul săptămânii viitoare va fi mutată total Clinica de Dermatologie pe strada Daliei. Noua clinică va funcţiona în sediul de pe strada Daliei în condiţii incomparabile cu cele de pe strada Mărăşeşti” , a anunţat edilul-şef.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.