„Nu mai staţi în casă, prezenţa fiecărei persoane este foarte importantă, indiferent...

„Nu mai staţi în casă, prezenţa fiecărei persoane este foarte importantă, indiferent de vârstă“, spune Adi Bărar, liderul Cargo

2
DISTRIBUIȚI

adibararLiderul trupei Cargo, Adi Bărar a transmis un apel tuturor timişorenilor prin care îi îndeamnă să iasă în stradă, pentru a-şi face auzită vocea.


„Nu mai staţi în casă. Prezenţa fiecărei persoane este foarte importantă (indiferent de vârsta)!!! Un protest nu se poate face pe Facebook .De trei zile mă tot duc în Piaţa Victoriei şi nu-mi recunosc Timişoara mea… mult prea puţină lume. O schimbare se face cu atitudine! a declarat Adi Bărar, pe reţeaua de socializare Facebook. Muzicianul îi îndeamnă pe timişorenii de toate vârstele să se alăture protestului, subliniind faptul că Timişoara trebuie să fie un exemplu. „Mi se pare că e mult prea puţină lume la protest, în Timişoara. Cred că oamenii ar trebui să vină în Piaţa Operei, unde pot să îşi exprime opinia. Timişoara a fost un exemplu pentru toată ţara în trecut. Trebuie să ieşim. Nu sunt de acord cu unii lideri de opinie, care spun lucruri nelalocul lor. Nu cred că cineva ar trebui să stea în casă. Nu e o revoluţie a tinerilor, e o revoltă. Cred că lumea ar trebui să iasă în stradă indiferent de vârstă“, ne-a declarat Adi Bărar.

 

 

2 COMENTARII

  1. Pai Cargo a supt din banii administratiei locale la greu. Astia sunt capul coruptiei din rockul local.
    Barar chiar si acum face imagine. Lame si tupeu .
    Nu mai am tigari, nu mai am tigari :)))) lame rock

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.