Primarul Nicolae Robu şi-a transformat deplasarea de serviciu la Roma, pe motiv...

Primarul Nicolae Robu şi-a transformat deplasarea de serviciu la Roma, pe motiv de 1 Decembrie, în vacanţă cu familia. Vezi cine l-a dat de gol pe Facebook

3
DISTRIBUIȚI

andreea robu roma

Nicolae Robu profită în toate felurile posibile de postura de edil-şef al Primăriei Timişoara. Nu numai că  are un Mercedes Clasa E primit de la Retim, ca maşină de serviciu de la compania pe care a ajutat-o, păstrând tăcerea cu privire la nerealizarea unei staţii de compostare, dar primarul Timişoarei pare să găsească normal să îşi ia familia cu el în deplasările de serviciu.

După destinații precum Coreea de Sud, Statele Unite ale Americii sau Israel, primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a plecat la finele săptămânii la Roma. Robu a declarat că „la Roma mă duc să particip la o acțiune organizată de Asociația Românilor din Italia de Ziua Națională a României. Ea se cheamă „împreună pentru a ne cunoaște mai bine”. Voi avea întâlniri cu liderii asociației, cu românii din Italia, cu conducerea Camerei de Comerț pregătite de către organizatori. Delegația mea oficială este numai pentru data de 28, plus ziua de plecare și ziua de intoarcere. Astăzi voi pleca, mâine ar trebui să mă întorc, dar o să mai stau o zi pe cheltuială proprie pentru că vreau să stau mai mult cu românii din Italia.


De Ziua Națională mă întorc, dar seara”. Astăzi, fiica sa, Andreea Robu, a postat pe contil său de Facebook trei fotografii de la Roma cu textul „un oraş minunat”.

robu sotia ny

Primarul Timişoarei şi-a făcut un obicei din a-şi lua familia cu el în deplasările de serviciu, din care chiar el a admis că nu a adus nimic mai mult decât concepte. În vara acestui an, primarul a luat parte la o conferință anuală a primarilor din întreaga lume, eveniment care a avut loc la New York. Conform imaginilor postate de edilul şef pe Facebook acesta a fost în delegaţie cu soţia sa. Iată că și în deplasarea de la Roma Robu și-a luat cu el fiica, pe Andreea Robu, care a postat pe pagina sa de Facebook mai multe fotografii din orașul italian. De fiecare dată când a fost întrebat despre deplasările cu familia,edilul a dat asigurări că membrii familiei sale şi-au plătit deplasările separat.

Sursa foto: Facebook Andreea Robu

3 COMENTARII

  1. Puteti, va rog, sa-mi spuneti si mie unde ati atasat facturile, bonurile, statele de plata care sa dovedeasca, ca timisorenii au platit deplasarile familiei Robu? pentru ca bineinteles aveti dovezi clare, cu cifre si stamile ca omul NU a platit din buzunar propriu, ca altfel nu ati fi scris niciodata, numai asa…de mahalagism!! Dragilor, ce faceti voi este o ponegreala ieftina la nivel de birfa de colt de strada comunala! Eu n-am nimic cu Robu si nu mai intereseaza, dar daca asta este stilul sa te iei de oricine, sa-l acuzi si sa-l denigrezi fara nici un fel de dovezi, veti face miine acelasi lucru cu oricare dintre noi, e destul sa nu va satisfaca cineva interesul propriu! Santaj clasa intii, dar…ce sa te astepti…cine scrie „pleaca IN Roma” si nu „la Roma”, nu scrie ptr. ca stie sau a invatat sa o faca! ;-))

  2. Indiferent de ce face Robu ..gata il muscati de c..r.Ne ati innebunit cu mercedesul lui Robu..vacantele lui Rou etc.Ii faceti reclama in orice caz.Nici eu n aveam treaba cu el dar a inceput sa mi placa..De bine de rau a facut ceva pt Timisoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.