Primarul Nicolae Robu va petrece 1 Decembrie la Roma. Când va pleca...

Primarul Nicolae Robu va petrece 1 Decembrie la Roma. Când va pleca și la ce evenimente la participa

1
DISTRIBUIȚI

robu ave 1

După destinații precum Coreea sau Statele Unite ale Americii primarul Timișoarei, Nicolae Robu, pleacă din nou într-o nouă delegație de serviciu. De data aceasta destinația va fi Roma, Italia, locație spre care edilul va pleca astăzi. Robu a declarat că „la Roma mă duc să particip la o acțiune organizată de Asociația Românilor din Italia de Ziua Națională a României.


Ea se cheamă „împreună pentru a ne cunoaște mai bine”. Voi avea întâlniri cu liderii asociației, cu românii din Italia, cu conducerea Camerei de Comerț pregătite de către organizatori. Delegația mea oficială este numai pentru data de 28, plus ziua de plecare și ziua de intoarcere. Astăzi voi pleca, mâine ar trebui să mă întorc, dar o să mai stau o zi pe cheltuială proprie pentru că vreau să stau mai mult cu românii din Italia. De Ziua Națională mă întorc, dar seara”.

În luna octombrie Robu a mai fost plecat la Tel-Aviv,la o reuniune a primarilor de capitale. Întrebat ce a adus din deplasările din străinătate, Robu a spus atunci că „nu vorbim de lucruri punctuale, ci conceptuale, măsuri de modernizare a infrastructurii de trafic auto. Acestea au fost în centrul atenţiei tuturor oraşelor mari. Eu am plecat cu această convingere că aici trebuie să mă concentrez foarte mult în Timişoara pentru a moderniza oraşul astfle încât traficul auto să fie fluidizat, iar acolo mi s-a confirmat această convingere”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.