Primul TRIUMF al ”Leilor din Banat” în noul sezon! Ce performanță a...

Primul TRIUMF al ”Leilor din Banat” în noul sezon! Ce performanță a reușit cu Gaz Metan una dintre noile achiziții

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-35602270">

bct medias (17)

BC Timișoara a reușit azi primul succes în noua ediție de campionat. Întăriți cu două nume noi, dar și cu antrenorul Milorad Perovic, în această săptămână. Baschetbaliștii alb-violeți au reușit să treacă de rivala din zona inferioară, Gaz Metan Mediaș, scor 92-86. La primul succes stagional a contribuit din plin Vujadin Subotic.

”Leii” s-au impus în primul c sfert cu 20-17 iar în teren un rol important l-au avut noii aduși, Slobodan Dundjerski și Vujadin Subotic, cel din urmă a marcat nu mai puțin de 28 de puncte. Sfertul 2 a fost de asemenea strâns, dar din nou cu un plus pentru ”leii”. Subotic, în formă mare, și Milencovici, și-au dus echipa la +9, apoi la +10 pe tabelă. Dundjerski a început mai greoi, dar și el are meritul că primele sale puncte, în sfertul 3, au însemnat noul maxim (+11), apoi a realizat una dintre cele mai frumoase faze ale jocului. Jelenic și-a dus echipa la 70-58 iar pe finalul sfertului Peciukas a reacționat incredibil după o decizie împotriva sa. Lovind reclamele de pe margine, violent, cu piciorul. A obținut doar încă un fault tehnic. BCT-ul a făcut 73-60 prin Dundjerski și a mai primit un punct înaintea ultimului sfert. Sfertul 4 le-a aparținut oaspeților, în încercarea de a reveni și a salva partida. Oaspeții s-au apropiat și la patru puncte prin Pustahvar, când mai erau 26 de secunde de joc. Totuși, Gazul a recuperat per sfert șase puncte, insuficient pentru a bloca prima bucurie a gazdelor.

BC Timișoara l-a avut în zi de grație pe nou sositul Vujadin Subotic, 28 de puncte marcate. Acesta a fost urmat pe lista marcatorilor de: Smith, Dundjerski (ambii 13 puncte), Toth (12), Djapa (11), Jelenic (7), Milencovici (6), Zekavicic (2). Oaspeții au marcat cel mai mult prin Pustahvar (19 puncte) și Peciukas (15 puncte).

BCT obține primul succes, o egalează pe Mediaș la acest capitol. Clubul propune acum suporterilor o întâlnire la mall, duminică 8 noiembrie, între orele 17.00 și 19.00. Iubitorii baschetului pot vedea demostrațiile majoretelor și ale mascotei BC Timișoara, Timmy, pot interacționa cu câțiva jucători ce vor fi prezenți acolo, iar copiilor li se oferă posibilitatea de a participa la concursuri de aruncări libere. De asemenea, suporterii vor afla cum pot sprijini financiar clubul viola, deținător al Cupei României, dar aflat într-un moment dificil al existenței sale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.