PSD Timiş a început sondajele pentru desemnarea candidaţilor la alegerile din 2016....

PSD Timiş a început sondajele pentru desemnarea candidaţilor la alegerile din 2016. Ce spune Sorin Grindeanu despre intrarea sa în cursa pentru Primăria Timişoara

1
DISTRIBUIȚI

alegeri psd timis grindeanu (3)

După multe luni de amânări, PSD Timiş anunţă demersuri concrete pentru pregătirea alegerilor din anul 2016. Preşedintele pe Timiş, Sorin Grindeanu a anunţat că în 2016 alegerile se vor desfăşura şi pentru PSD după modelul „fiecare soldat are în raniţă bastonul de mareşal”. Despre alegerile pentru CJT, Grindeanu a spus că „în judeţul Timiş, la nivelul tuturor celor 99 de localităţi, însemnând primari, consilieri locali, preşedinţi îşi vor prezenta cei doi reprezentanţi în CJT pe locuri eligibile. (…) Competiţia internă însemnă că fiecare colegiu se va strădui să aibă rezultatele cele mai bune, iar colegiul care va avea cel mai bun rezultat va avea preşedintele CJT. Ăsta este sistemul pe care l-am votat în unanimitate pe care Cătălin l-a prezentat aseară în mare (n.r la PRESSALERT LIVE) şi de care ne vom ţine. Asta va însemna o competiţie între colegii în sensul pozitiv. Pe ceea ce înseamnă diferenţa de locuri o să încercăm să aducem oameni şi personalităţi care au o carieră profesională recunoscută la nivel de judeţ Timiș”.

Aşa cum se ştia deja, Sebastian Răducanu, preşedinte al PSD Timişoara, Marius Craina, preşedinte executiv al PSD Timişoara, Florin Bîrsăşteanu, deputat şi Sorin Grindeanu, preşedinte al PSD Timiş vor intra în sondajul partidului pentru a vedea ce şanse au să fie candidaţi ai PSD Timiş la Primăria Timişoara în 2016.


„Am dat drumul la sondaje pe județ şi Timişoara pe tot ce însemnă măsurători. Am întârziat un pic acest sondaj fiindcă cei care îl realizează mi-au explicat că fiind perioada în care au fost reaşezări la nivel naţional nu era o perioadă foarte propice pentru măsurători sociologice, dar acum lucrurile s-au aşezat. Vom vedea în două săptămâni rezultatele”.

Întrebat dacă îşi doreşte să fie primar al Timişoarei, Grindeanu a comentat „chiar e foarte dificil să răspund și nu încerc să evit deloc întrebarea asta. E foarte dificl să răspund. De ce? În primul rând vreau să văd dacă ultimul an în care am fost membru al guvernului nu m-a îndepărtat un pic de ceea ce înseamnă viața de zi cu zi în Timișoara, deși aici îmi desfășor cea mai mare parte din viață. Pot să spun în mod clar că Timișoara indiferent că e Grindeanu are nevoie de o schimbare de executiv și de o schimbare de primar”. Grindeanu spune şi că Robu nu e bun de primar, având mai multe carenţe. „Cred că se preocupă de foarte multe lucruri mici și nu are anvergura de a conduce un oraș cum e Timișoara, se pierde în lucruri mici și nu are încredere în echipă chiar dacă în ultima vreme echipa înseamnă carnet de partid. Personal îmi dorsec acum ca Timișoara indiferent că e Grindeanu, Bîrsășteanu sau Răducanu să aibă o schimbare la nivel de executiv”. Şeful PSD a menţionat şi că în sondaj au intrat nume de oameni de afaceri şi alţi potenţiali candidaţi care nu au legătură cu politica, dar a refuzat să ofere nume.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.