Rugbiștii de la Timișoara Saracens, montați pentru finala de la Baia Mare....

Rugbiștii de la Timișoara Saracens, montați pentru finala de la Baia Mare. Valentin Calafeteanu: ”Suntem pregătiți 100% pentru a da totul pe teren”

0
DISTRIBUIȚI

cala (1)

Timișoara Saracens RCM e din nou în finala SuperLigii după doi ani de pauză. Bănățenii nu au uitat ce au pățit anul trecut și au fost determinați să nu dea nicio șansă lui CSM Olimpia în jocul de ieri. Principalul marcator al semifinalei a fost Valentin Calafeteanu iar ”nouarul” de națională promite că echipa sa va fi mai mult decât pregătită pentru lupta de la Baia Mare.

”Sarazinii” de pe Bega s-au impus cu 34-10 ieri într-un joc cu CSM disputat pe un teren pe care culoarea predominantă nu a fost verdele. ”Nu vreau să ne plângem de condițiile atmosferice, poate au nivelat puțin valorile, spun eu că am reușit ceea ce ne-am propus cel mai important. Am reușit prin jocul înaintării să ne impunem.


Vom juca cu trofeul pe masă. Această semifinală am tratat-o cum se cuvine. Sunt multe lucruri pozitive. Într-adevăr mai avem de îmbunătățit unele aspecte, dar vom ști la ora finalei ceea ce trebuie să facem pentru a o câștiga”, a declarat Valentin Calafeteanu.

Din cele 34 de puncte ale gazdelor, 19 au fost realizate de ”Cala”, care a depășit cu această ocazie ”mark-ul” de 100 de puncte în acest sezon intern. Mai exact, a ajuns la 111 puncte. ”Nu îi un obiectiv de-al meu, le mulțumesc băieților pentru acest lucru. Îmi doresc din suflet ca săptămâna viitoare să câștigăm finala și să devenim campioni”, a spus nr. 9 bănățean despre realizarea personală.

Timișoara Saracens va întâlni în finala de sâmbătă din Maramureș chiar echipa gazdă, CSM Știința Baia Mare, care a trecut de Steaua (scor 19-13) în cealaltă semifinală. Vali Calafeteanu promite că duelul cu gazdele va fi și mai motivant pentru Burcea și compania. ”Sper ca echipa cea mai bună să câștige finala, dacă vom fi noi, cu atât mai bine. Sper să fie un meci de calitate și rugby-ul să aibă de câștigat. Sper ca noi să ne concentrăm 100% pe jocul nostru. Pentru noi e o motivație în plus. E a doua, față de ce s-a întâmplat anul trecut. Nu am uitat acea semifinală, am jucat și cu gândul la semifinala de anul trecut. Dacă va fi împotriva echipei gazdă cu atât mai bine, suntem pregătiți 100% pentru a da totul pe teren”, a conchis Calafeteanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.