SITUAȚIE FĂRĂ PRECEDENT Jandarmii, trimiși să întărească paza frontierei de stat și...

SITUAȚIE FĂRĂ PRECEDENT Jandarmii, trimiși să întărească paza frontierei de stat și a vămilor din vestul României. Vezi ce spune anunţul oficial

1
DISTRIBUIȚI

 

1 DECEMBRIE 2013 TIMISOARA09_resize

Măsură fără precedent anunţată de Ministerul Afacerilor Interne din România – jandarmii vor fi trimişi, în perioada sărbătorilor de iarnă, să întărească securiatea graniţelor din vestul României.

Conform unui comunicat de presă oficial de astăzi, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara şi Gruparea de Jandarmi Mobilă Timişoara au anunţat că vor acţiona în baza unui plan comun de menţinere, asigurare a ordinii publice şi creşterii gradului de siguranţă a cetăţeanului, atât în punctele de trecere a frontierei de stat, cât şi la frontiera verde.


Acţiunile comune se vor derula în perioada sărbătorilor de iarnă, pe raza a trei judeţe – Timiş, Caraş Severin şi Mehedinţi.

La punctele de trecere a frontierei a fost suplimentat numărul celor care efectuează controlul, odată cu creșterea numărului de căi de acces. Vă reamintim, că după atentatele teroriste de la Paris, autorităţile române au decis controlarea amănunţită a tuturor celor care intră sau ies din ţară, indiferent dacă sunt sau nu cetăţeni ai Uniunii Europene. Lucrători din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Timişoara vor asigura ordinea şi liniştea publică în punctele de trecere a frontierei de stat şi vor acorda sprijin poliţiştilor de frontieră în funcţie de situaţiile care apar pe timpul executării misiunilor.

”Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara va continua să întreprindă măsuri ferme în toate zonele de competenţă, respectiv va continua cooperarea inter-instituţională cu Gruparea de Jandarmi Mobilă Timişoara, pentru combaterea eficientă a infracţionalităţii transfrontaliere”, au comunicat oficialii Inspectoratului Poliției de Frontieră Timișoara.

1 COMENTARIU

  1. Politia de frontiera ARE ATRIBUTII in asigurarea ordinii si linistii publice !!!
    ….managerii de c.cat de acolo trebuie doar sa scoata toate „putorile” din birouri si sa le mai „aeriseasca” prin frontiera !!!
    …iar jandarmii si-ar vedea de traba lor in alte parti !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.