Spaniolul Rufino își vede tinerii colegi de la ACS Poli la națională....

Spaniolul Rufino își vede tinerii colegi de la ACS Poli la națională. Ce cadou vrea să le ofere timișorenilor

1
DISTRIBUIȚI

acs poli tg (7)

Rufino Segovia del Burgo face parte din contingentul spaniol adus la ACS Poli în vară. Fostul atacant al lui Toledo nu a impresionat în prima parte a sezonului, dar a reușit sâmbătă al doilea său gol în Liga I și își dorește să fie folosit mai des pentru a-și arăta calitățile. Dorința sa i se poate îndeplini deja de mâine, deoarece restul atacanților timișoreni au probleme medicale.

”Sunt încântat de victoria de sâmbătă, a fost foarte importantă pentru noi. Ne-a dat încredere și rezultatul cu Astra. Cred că mâine e un joc important pentru noi, trebuie să scoatem un rezultat bun pentru a ne îndepărta de partea inferioară a clasamentului și pentru a ne apropia de primele șase”, a declarat Rufino Segovia.

Atacantul iberic a intrat în ultimele zece minute ale jocului cu ASA Tg. Mureș și a marcat simplu golul de 2-0 după acțiunea demarată de Melinte. ”Nu a fost cel mai ușor gol, am mai înscris așa, cel mai important e să marchezi, nu contează cum o faci. E o reușită importantă pentru echipă. Ca toți jucătorii îmi doresc să evoluez cât mai mult, cu cât joc mai mult cu atât e mai bine. Îmi aștept în continuare șansa”, a mai spus Rufino.

Fost golgheter la CD Toledo în Segunda B (L3 Spania), vârful în vârstă de 30 de ani laudă nivelul Ligii I: ”E un campionat surprinzător, ultima echipă poate să învingă prima clasată.


E echlibrat. Dacă vom scoate victorii acasă putem să ne gândim la atacarea primelor locuri”.

Madrilenul arată că-și cunoaște următorul adversar. ”Craiova e o echipă bună, cu jucători buni. A început mai rău, dar a obținut rezultate în ultima perioadă și a început să urce în clasament. În momentul acesta avem mai multă încredere, au făcut un egal și au pierdut în etapa trecută. Sper să ne continuăm parcursul pozitiv”, a precizat Rufino.

acs poli tg (6)

”Au potențial mare”

Rufino Segovia apreciază că naționala României are de unde alege în perspectiva amicalului cu reprezentativa țării sale, programat anul viitor. Mai mult, acesta consideră că ACS Poli poate da în viitor jucători la lotul național. Nominalizându-i pe cei cu selecții la reprezentativa de tineret ”Belu, Popescu, Bărbuț, sunt jucători tineri, cu potențial mare, deocamdată sunt tineri, dar pe viitor pot fi de naționala mare”.

ACS Poli joacă mâine în deplasare cu CS U Craiova chiar de ”1 Decembrie” (ora 14), ocazie cu care Rufino a dorit să le transmită fanilor un mesaj. ”Le urez la mulți ani tuturor românilor și sper să le oferim timișorenilor o bucurie mâine”, a conchis cel care a trecut inclusiv prin curtea lui Atletico Madrid.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.