SPECTACULOS Sat de vacanţă ridicat la poalele munţilor, în județul Timiș. Cât...

SPECTACULOS Sat de vacanţă ridicat la poalele munţilor, în județul Timiș. Cât de frumoasă este zona în care a fost realizat

1
DISTRIBUIȚI

sat de vacanta

În judeţul Timiş a fost ridicat un adevărat sat de vacanţă. Astfel, turiştii care îşi propun să evadeze în natură, să respire aer curat şi să admire privelişti impresionante sunt aşteptaţi lângă satul Poieni din comuna timişeană Pietroasa.


Ineditul sat de vacanţă va avea mai multe case şi a fost realizat chiar la poalele munţilor Poiana Ruscă, într-o zonă splendidă, străbătută de râuri şi înconjurată de piscuri montate.

Potrivit Redeşteptarea, primăria a repartizat în zona respectivă zece loturi pentru construcţia de case, fiecare are aproximativ 400 metri pătraţi. Până în acest moment, opt case au acoperiş, iar în patru se poate deja locui. „Încercăm să i­den­ti­fi­căm şi alte locuri, pentru a pu­tea să le dăm celor care vor să investească în turism. Şi la ieşirea din sat au mai fost construite încă vreo cinci case de vacanţă, în spe­cial de către timişoreni”, spune Ioan Simoc, pri­ma­rul comunei Pietroasa.

Din apropierea satului de vacanţă pornesc mai multe trasee turistice, înspre Valea lui Liman sau vârfurile montane.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.