AVERTIZARE în prag de iarnă: „Avem o singură problemă”. Ce spune prefectul...

AVERTIZARE în prag de iarnă: „Avem o singură problemă”. Ce spune prefectul Dogariu că s-a îmbunătățit înTimiş VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

eugen dogariu (3)

Doar o săptămână a rămas până la intrarea oficială în calendarul de iarnă, totuși nu toate lucrurile sunt puse la punct. Prefectul de Timiș, Eugen Dogariu, a dezvăluit în această seară la PRESSALERT LIVE că nu există deocamdată în vigoare un contract de deszăpezire pentru drumurile naționale, dar că acest lucru va fi rezolvat cât de curând.

„Avem o singură problemă, la contractul de deszăpezire pe drumurile naționale.


Pentru toate drumurile naționale din Timiș nu există operator. Sunt vreo 30 de județe care nu au, dar se lucrează. Nu suntem complet descoperiți. Există utilaje, stocurile de sare și motorină au fost verificate. Rămâne și un operator care să facă totul ca la carte, nu doar o primă intervenție, problema ar trebui să se rezolvă în aceste zile, e finalul procedurii. Licitația a fost asigurată. Cred că într-o săptămână suntem asigurați complet”, a declarat Eugen Dogariu.

Prefectul de Timiș a vorbit în studioul HDV și despre ce s-a îmbuntătățit în planul de iarnă al județului față de anii trecuți. „La drumurile județene nu avem probleme, contractele sunt multianuale… Ce e nou e că am început să ținem evidența și la comune. Dacă au utilaje, contracte. Am realizat o analiză. Cu excepția a două – trei localități, care sunt în curs de a încheia contracte proprii, restul au utilaje să intervină inclusiv pe drumurile comunale. Teoretic nu avem de ce să avem probleme”, a mai spus Dogariu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.