Titu Bojin renunţă la visul unui nou mandat la CJT: „Poți fi...

Titu Bojin renunţă la visul unui nou mandat la CJT: „Poți fi de folos în județ și dacă nu ești președinte”. Despre cine spune că „face încălzirea pe margine”

0
DISTRIBUIȚI

bojin si patriarhu04_resize

Schimbarea lui Victor Ponta de la şefia PSD aducea speranţe noi pentru preşedintele Consiliului Județean Timiş, Titu Bojin, fost şef al PSD Timiş, care se bucura că ar putea ajunge din nou pe poziţii înalte în partid. Însă visul frumos se năruia în septembrie, atunci când Liviu Dragnea anunţa la Timişoara că „Titu Bojin e un om pe care eu îl respect foarte mult, un om care a făcut treabă foarte bună pentru judeţul Timiş și PSD, dar anul 2016 este anul în care PSD trebuie să îşi construiască o nouă generaţie de lideri.


Cred că la consiliul judeţean trebuie să mergem cu o altă echipă. Titu Bojin rămâne în continuare prietenul meu, nu mă dezic de el, dr fiecare dintre noi trebuie să lase locul şi ăstora mai tineri. Că altfel nu se poate”.

Prezent recent la o inaugurare de drum, Bojin a anunţat că „urmează alte inaugurări și alte proiecte pe care le-am aprobat și eu sper ca până în 30 iunie când vom preda mandatul 2012 – 2016, pentru că sper să mai continuăm 2016 – 2020, vom avea posibilitatea să ridicăm nasul din ceea ce a însemnat noroiul din județul Timiș. Chiar dacă suntem un județ bogat, din punct de vedere al drumurilor am fost un județ destul de sărac și cred că se vede ce se face la CJ, chiar dacă mai pierdem câte un proiect”.

Întrebat dacă intenţiile de a continua şi în 2016 anunţă că ar vrea să obţină un nou mandat de şef al CJT, Bojin a detaliat că „poți să fi de folos în județ și dacă nu ești președinte și cetățenii se pot baza pe mine indiferent de funcție. Vă puteți baza pe colegii mei, îl vedeți pe vicele Dobra care stă pe margine și face încălzirea”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.