Trafic dat peste cap în Calea Șagului, pe sensul de ieșire din...

Trafic dat peste cap în Calea Șagului, pe sensul de ieșire din Timișoara, din cauza lucrărilor la linia de tramvai pentru noul mall al orașului FOTO

0
DISTRIBUIȚI

trafic calea sagului

S-a circulat bară la bară, în această după-amiază, pe Calea Șagului, pe sensul de ieșire din oraș. Nervii șoferilor au fost întinși la maximum pentru că pe porțiunea din Piața Iuliu Maniu și până la podul din Calea Șagului s-a stat la coadă minute în șir.

De vină sunt lucrările pe care le realizează firma care construiește Shopping City Timișoara. Muncitorii au reușit să monteze liniile de tramvai care vor duce spre noul mall, de la stația Turist, însă astăzi mai aveau unele finisări de făcut, motiv pentru care traficul pe Calea Șagului a fost din nou dat peste cap.

lucrari sagului

Vă reamintim că linia 7 a fost extinsă pe banii celor de la NEPI, care construiesc un nou mall la Timişoara.


De asemenea, tot pe banii acestui investitor a fost realizat şi un nou sens giratoriu. Noul mall va avea o suprafaţă închiriabilă de 70.000 metri pătraţi. Principalul punct de atracţie va fi un cinematograf cu o capacitate totală de 2.400 de locuri. Cinema-ul va cuprinde 14 săli digitale performante, dintre care o sală 4Dx, ce va include scaune hi-tech mobile şi efecte special sincronizate cu acţiunea de pe ecran.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.