Unitatea de Primiri Urgenţe de la „Judeţean”, radical schimbată. Cum vor fi...

Unitatea de Primiri Urgenţe de la „Judeţean”, radical schimbată. Cum vor fi pacienţii trataţi mai eficient

0
DISTRIBUIȚI

spitalul judetean 11

Lucrări de modernizare, la Spitalul Judeţean Timişoara. Nu mai puţin de şapte şantiere sunt deschise în cadrul celei mai mari unităţi medicale din vestul ţării. Banii pentru reparaţii şi renovări au venit de la Consiliul Judeţean Timiş, iar lucrările ar trebui să se termine în perioada următoare.

Una dintre cele mai importante investiţii s-au făcut la Unitatea de Primiri Urgenţe.


Aproximativ 300.000 lei au fost alocaţi pentru ca UPU să fie modernizată. Lucrările vor fi finalizate săptămâna viitoare, astfel că pacienţii vor fi trataţi în condiţii moderne. „UPU a fost renovată cap coadă. Practic, au fost schimbate instalaţiile electrice, sanitare, grupurile sanitare, avem paturi medicale noi. O să vedeţi o altă faţă a UPU-ului de la noi de la spital”, a explicat Marius Craina, managerul Spitalului Judeţean Timişoara.

Din banii primiţi de la CJ Timiş, va fi extinsă şi Casa Austria, una din sălile de operaţie de la blocul operator mare de la „Judeţean” şi se vor realiza diferite reparaţii pe secţii. De asemenea, din fondurile spitalului, adică aproximativ 500.000 euro, au fost cumpărate o mulţime de echipamente medicale atât de necesare pentru diagnosticul şi tratamentul bolnavilor. Este vorba de EKG-uri, ecografe, defibrilatoare, şi alte tipuri de aparate solicitate de medicii şefi de secţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.