Unul dintre cele mai mari lanțuri hoteliere din lume vine la Timișoara

Unul dintre cele mai mari lanțuri hoteliere din lume vine la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

sheraton-dallas-hotel

Compania Starwood Hotels & Resorts, care deține hoteluri de lux în peste 70 de țări negociază deschiderea a încă două astfel de afaceri sub brand-ul Sheraton, în afara Bucureștiului, la Timișoara și Cluj Napoca. Anunțul a fost făcut de vicepreședintele companiei care deține cunoscutul lanț hotelier, Robert Koren, citat de Mediafax.


Sheraton dorește să se extindă agresiv în Balcani, iar România e una din țările importante pentru brand. Așa se face că, potrivit oficialului, pe lista investiţiilor se găseşte şi România, cu două noi hoteluri, la Cluj şi la Timişoara.

„Căutăm proprietarii şi locaţiile potrivite în Cluj-Napoca şi Timişoara, unde vrem să deschidem hoteluri sub marca Sheraton sau Four Points by Sheraton. România este un punct foarte important pentru întâlniri de orice gen, de exemplu pentru oamenii de afaceri”, a declarat Robert Koren.

În principiu se caută hoteluri deja existente care, în urma unor investiții consistente, să poată deveni de 5 stele și conforme cu standardele impuse de celebrul lanț.

Lanţul hotelier Starwood Hotels & Resorts a intrat oficial în acest an pe piaţa din România cu brandul Sheraton, după ce a semnat un contract de franciză pe cel puţin 20 de ani cu Grand Plaza Hotel, care deţinea fostul hotel Howard Johnson din Bucureşti.

Reţeaua Sheraton Hotels & Resorts numără 430 de hoteluri în aproape 75 de ţări. Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc. este una dintre cele mai importante companii de ospitalitate şi agrement din lume, cu aproape 1.200 de proprietăţi în 100 de ţări şi 181.400 de angajaţi în cadrul proprietăţilor sale deţinute şi administrate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.