Zicu, Luchin și compania, surprinși de succesul la autografe în condițiile în...

Zicu, Luchin și compania, surprinși de succesul la autografe în condițiile în care ACS Poli suferă. Cum și-a atras fanii clubul de Liga I GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1354881936">

acs poli herv (21)

Câțiva dintre cei mai reprezentativi jucători ai lui ACS Poli au fost prezenți în această seară la mall pentru o întâlnire cu fanii. Suporterii mai tineri în special, dar și cei mai mari, i-au luat cu asalt pe Zicu, Llorente sau Hernandez, pentru a le obține autograful sau a se poza cu favoriții din teren. După perioada de pauză pe bănățeni îi așteaptă sâmbătă o nouă misiune grea în Liga I.

Ianis Zicu a fost fără îndoială favoritul nr. 1, nici bine nu a sosit la magazinul de articole sportive în care a avut loc acțiunea clubului și mijlocașul timișorenilor a fost solicitat la autografe. La foc automat. ”Chiar dacă unii spun că Poli Timișoara nu e susținută de suporteri, avem unul dintre cele mai numeroase publicuri din Liga I. Noi avem nevoie de puncte și etapele trec, va fi greu apoi, sper ca din etapa aceasta să începem o nouă serie în care vom obține doar rezultate pozitive”, a declarat Ianis Zicu.

Srgian Luchin a fost surprins de numărul mare de fani, la un moment dat fotbaliștii fiind înconjurați din toate părțile de copii și nu numai. ”A fost o acțiune reușită, chiar vorbeam înainte să venim, nu ne așteptam să vină atâta lume, mai ales că în ultima perioadă am dezamăgit sportiv. Cu toate astea lumea a venit să ne vadă, am făcut poze, am dat autografe, ne bucurăm și noi în același timp”, a spus fundașul timișorean.

”A fost frumos, e o inițiativă foarte bună din partea clubului, sper ca astfel să aducem cât mai mulți spectatori la stadion. Este un lucru frumos, vin destui copii, pe care putem să-i îndrumăm spre acest sport. E o bucurie că vor autografe și să facem poze cu ei”, a precizat Robert Elek. Alături de aceștia au mai fost prezenți spaniolii Javi Hernandez și Fernando Llorente, fundașii Claudiu Belu, Cristian Scutaru și mijlocașul Cristi Bărbuț.

Fanii au fost atrași și de tombola organizată de club. Astfel, aceștia au depus taloane pentru a câștiga unul dintre cele patru tricouri puse la bătaie, printre care și cel al idolului Ianis Zicu. De la acțiune nu a lipsit nici managerul sportiv Daniel Stanciu.

ACS Poli joacă sâmbătă (ora 21.15) pe terenul Astrei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.