Accident GRAV pe o șosea din vestul țării, în a doua zi...

Accident GRAV pe o șosea din vestul țării, în a doua zi de Crăciun. În ce stare sunt cele patru victime UPDATE O femeie a murit

0
DISTRIBUIȚI

accident hunedoara deva adevarul

Un nou accident a avut loc astăzi într-o zonă care pare că este blestemată, unde acum o săptămână un pieton și-a pierdut viața după ce a fost lovit în plin de o mașină după ce a trecut strada prin loc nepermis.

De această dată, un tânăr șofer care circula cu viteză pe DJ 687, între Hunedoara și Deva nu a putut evita impactul cu autoturismul condus de un hunedorean care a intrat pe șosea de pe un drum secundar, în zona podului de la Peștișul Mare. În urma impactului, maşina condusă de tânăr a ieşit în decor şi a izbit violent gardul din plăci de beton de pe marginea şoselei şi un stâlp. „În urma impactului, patru persoane au fost rănite, dintre care o victimă se află în stare mai gravă”, a precizat, pentru adevarul.ro, maiorul Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

accident hunedoara deva adevarul 1

Mai multe echipaje medicale au ajuns la faţa locului pentru a acorda îngrijiri răniţilor şi pentru transportul victimelor la Spitalul municipal „Alexandru Simionescu” din Hunedoara.


Traficul rutier a fost restricţionat în zonă timp de câteva zeci de minute. Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care a avut loc accidentul.

UPDATE „Conducătoarea auto de 46 de ani, aflată în stare gravă după accident, a decedat la spitalul din Timişoara”, a precizat Laura Bradu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, citată de adevarul.ro.

Femeia din comuna Peştişu Mic, care conducea un autoturism pe DJ 687, pe banda I de circulaţie, dinspre Hunedoara spre Cristur, a efectuat o manevră de întoarcere neregulamentară, peste marcajul dublu continuu, şi a fost acroşată de un alt autoturism, al cărui conducător auto în vârstă de 22 de ani, din municipiul Hunedoara, circula regulamentar, pe aceeaşi direcţie de deplasare, dar pe banda a II-a de circulaţie.

Șoferul celuilalt autoturism este de asemenea în stare gravă. Alte două persoane, pasageri în autoturismele implicate, au fost rănite ușor.

Sursa foto: adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.