Bucurie înainte de Crăciun pentru copiii și juniorii de la ACS Poli....

Bucurie înainte de Crăciun pentru copiii și juniorii de la ACS Poli. În ce echipament primit de la o firmă din Timișoara vor juca GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2141909787">

acs poli prezentare (24)

Chiar dacă problemele financiare la ACS Poli continuă, Centrul de copii și juniori al clubului a primit azi un ajutor de la o cunoscută firmă din Timișoara. Cadoul înainte de sărbători e reprezentat de un rând de echipament alb-violet pentru fiecare grupă în parte.

Apelurile de ajutor au ”mișcat” o cunoscută firmă timișoreană producătoare de echipament sportiv. ”Am semnat un parteneriat cu firma Cottontex, îi mulțumesc domnului Erol Baeram peentru inițiativă și pentru că a dorit să ne ajute. Să dotăm Centrul de copii și juniori. Firma s-a oferit să ne ofere acest echipament pentru tot Centrul de copii și juniori… Încercăm să punem accent cât se poate în condițiile actuale pe dezvoltarea Centrului, din păcate facem pași mici într-un timp destul de lung. Pentru că ne confrutăm în primul rând cu probleme la echipa mare. Dar ne interesează viitorul clubului Poli Timișoara”, a spus Daniel Stanciu, managerul sportiv al clubului.

Aurel Șunda. șeful Centrului de copii și juniori ACS Poli, l-a numit pe directorul general al firmei care e nr. 1 la echipamentul pentru cicliști ”Moș Erol”, pentru că ”a venit foarte bine. Am primit nouă rânduri, 160 de echipamente, pentru fiecare grupă”.

Cel care se află și în conducerea concitadinei Ripensia a explicat inițiativa. ”Mă bucur că mă pot alătura acestui club cu un minim de ajutor din partea firmei noastre. A venit chiar înainte de Crăciun… Mulți angajați au copii care activează în Centru. Echipamentul e realizat special, customizat, la standardele pe care le oferim în străinătate… Sunt mândru că pot să ajut clubul Poli Timișoara”, a conchis Erol Baeram. Clubul și-ar dori să beneficieze în primăvară și de rândul doi de echipament. Primul e în dungi alb-violete.

Copiii au fost întâmpinați de vedete de la prima echipă. Și reprezentanți din fiecare grupă de vârstă s-au pozat cu Srgian Luchin, Dan Popescu, Cristi Scutaru, Sascha Kirschstein și Dorin Goga, câțiva puști de la juniorii mari se pot bate deja cu seniorii la capitolul detentă. ”Vreau să felicit această inițiativă, se pare că sunt oameni cu suflet mare și vin în ajutorul clubului. Știm cu toții că sunt probleme la club și e binevenită această inițiativă mai ales înainte de sărbători. Timișoara a dat mereu talente fotbalului românesc și sunt convins că acești copii se vor bucura de cadoul primit. Și vor răspunde în aceeași măsură, vor ajunge jucători mari”, a conchis Luchin. Până recent schimbarea culorilor din alb-negru în alb-violet a avut un efect întârziat la cei mici, care mai foloseau echipamentele vechi, unele pe nuanțe de albastru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.