Caiaciștii Cosmin Vieru și Ioan Povălniceanu, alături de Timișoara Saracens, marii câștigători...

Caiaciștii Cosmin Vieru și Ioan Povălniceanu, alături de Timișoara Saracens, marii câștigători din 2015 în sportul timișean. Ce performeri vor mai fi premiați de CJ Timiș

0
DISTRIBUIȚI

gala sport timisoara (13)

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Timiș a întocmit listele cu sportivii și echipele sportive care au impresionat în anul 2015. Dacă Timișoara Saracens a cucerit fără emoții titlul de cea mai bună formație, în top-ul olimpic al sportivilor există apariții noi față de edițiile anterioare iar caiaciștii Cosmin Vieru și Ioan Povălniceanu împart prima poziție.

Cei doi mari câștigători din top-ul olimpic au cucerit împreună locul 4 la Mondialul de juniori Kaiac-2. Cosmin Vieru și Ioan Povălniceanu (CS Water Performance) sunt urmați pe listă de Adina Diaconu (CS Dumbrăvița) performeră la tenis de masă și Ana Boldor (CSU Poli) pentru rezultatele de la scrimă.


Atleta Ioana Gheorghe, marea câștigătoare din 2014, ocupă locul 4. Antrenorul anului a fost desemnat Octavian Ispas (CSS Timișoara/Water Performance), cel care îi pregătește pe Vieru și Povălniceanu.

La sporturile neolimpice pe locul 1 s-a clasat Casian Cârlig (CS Bede Shotokan) – arte marțiale. Urmat de powerlifterul Alexandru Cazacu (CS Caza) și Bogdan Hrițcu (UTK Timișoara), practicant tot de arte marțiale. La sporturile tehnice marele premiu îi revine motociclistului Ionel Pascotă. Au mai fost nominalizați aici Vlad Neaga, Patrick Pascotă, Leonard Borlovan, Sebastian Bodea și Mihai Stoichescu.

Cea mai bună echipă sportivă a fost în 2015 fără dubii Timișoara Saracens RCM, prima grupare de rugby care realizează și tripla internă (Cupa României, Cupa Regelui și SuperLiga). Au mai fost nominalizate la această categorie echipa de baschet BC Timișoara, pentru Cupa României câștigată în primăvară și echipa de volei junioare ACS Agroland. La echipele individuale CS Dumbrăvița (tenis de masă), CSM Lugoj (lupte libere), CSM Lugoj (lupte greco-romane), CS Medicina (șah masculin) și CSM Timișoara (lupte libere feminin) se mai bucură de nominalizări. În timp ce la sporturile cu deficiențe locomotorii câștigătoarea e Mihaela Lulea (CS Nautic).

Lista completă întocmită de DJST Timiș din 2015 poate fi vizualizată AICI. Toți câștigătorii vor intra în posesia premiilor la Gala Sportului ”Prosport” 2015 organizată vineri la CJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.